Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Pink Pocket Invitation

Så har jeg igen en DIY guide på bryllupsklar.dk. Jeg viser hvordan jeg har lavet denne pocket invitation med både indhold og lukning. Jeg synes efterhånden at den traditionelle pocket invitation (som jeg selv bruget til mit eget bryllup) er ved at være godt brugt, så dette er en lidt anden version af den. Infokortene er ikke lige brede men lagt sammen lidt mere rodet med et satinbånd der er snoet omkring. Jo flere forskellige infokort og størrelser jo bedre bliver det samlede look.

Se hele guiden og videoen i artiklen HER

Pink pocket invitation

Husk også at se de tidligere invitationsguides:

Boarding Pass Invitation

Kvadratisk pocket invitation

Skabelon til min egen bryllupsinvitation

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin