Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Jordbær cupcakes

I skrivende stund er der 20 minutter tilbage af Danmark-Portugal kampen og jeg aner stadig ikke om vi vinder eller ej (egentlig er jeg heller ikke voldsom interesseret i fodbold, men krydser da fingre alligevel!). Når jeg kigger ud af vinduet har folk hængt store flag ud af vinduet og tapet plastikflag på altanerne - og jeg vil da også gøre et eller andet for at heppe på de danske drenge... MEN jeg er nu mest til noget der kan spises ) Så derfor har jeg selvfølgelig lavet jordbærcupcakes - med rød/hvide cupcake toppers.

Lover at jeg en af dagene lige for lagt designet op til fri download her på siden - også nogle der er lidt mere fodboldinspirerede end dem jeg viser her - så er der ingen undskyldning for ikke at servere cupcakes næste gang Danmark igen skal spille ♥

cupcake toppers

Opskrift på jordbær toppingen:

1dl presset jordbær (gør det gennem en si)
1 dl flormelis
300 g friskost
1 dl fløde

Pisk de første tre ingredinser sammen og tilsæt fløden lidt af gangen, pisk godt i ca. 5 minutter til massen bliver luftig ♥

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin