Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Invitation med små kort

Vil du gerne lave en invitation med små infokort men uden at skulle sidde og folde lommeinvitationer? Så er der et bud her. Jeg havde fundet en lignende invitation som inspiration til mit eget bryllup, men fik den aldrig brugt. Så nu tænkte jeg at jeg ville vise jer hvordan man laver den i tilfælde af at andre kan blive inspireret :)

Start med at opsætte tekstbokse og print dem ud på forskellige farver karton. Størrelserne bestemmer man jo helt selv, men jeg har lavet skabeloner til dem jeg har brugt her som kan downloades og bruges hvis det er nødvendig med lidt hjælp.

Hent skabelon til omslaget her

Hent skabelon til indstikskort her

Dette skal du bruge:

Karton i forskellige farver. Stållinial, Kniv, blyant, fotohjørner og dobbeltklæbende tape.

Invitation DIY guide, print og skær ud

Efter kortene er printet og skåret ud skæres et lille hak i de 3 største ( ikke nødvendigt i den lille da den ligger foran de andre). Hakket kan være en halv-cirkel som jeg har gjort eller måske en trekant?

Invitation DIY guide 2

Når kortene har fået et hak kan du lige sætte dem sammen og teste at det ser rigtig ud.

Nu skal omslaget foldes. Husk du kan hente skabelonen øverst hvis du er i tvivl om mål, men du kan sagtens lave et omslag der ser anderledes ud og bruge dine egne mål.

Kortene sættes på invitationen med 4 fotohjørner og det lille kort der sidder øverst er sat fast med dobbeltklæbende tape.

Invitation DIY guide, omslag

Når kortene er på plads, er invitationen færdig :)

Invitation DIY guide, færdig invitation

Invitationen kan lukkes på flere måder. Her viser jeg et  eksempel med et bånd af karton hvor jeg har sat en lille firkant på der matcher navnene inde i invitationen. Båndet er lukket med dobbeltklæbende tape og trækkes derfor blot ud over invitationen for at åbne.

Invitation DIY guide,lukket invitation

♥ Du kan se flere invitationsguides HER

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin