Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Big Letters - *L*

Big Letters Love L

I dag vil jeg vise jer hvordan man sætter glitter og sten fast på ting, her demonstreret på et L, men det kunne sådan set have været på hvad som helst - et hit for tiden er at dekorere sko, og det tænker jeg at jeg også engang må prøve...

Materialer

Bogstaver (eller hvad du nu vil have dekoreret)
Decoupagelim
Decoupage pensel
Fin tynd pensel
Glitter
Maling - i samme farve som glitteren
Sten (disse er med klister på men det er faktisk lige meget)

Glitter decoupage materialer

Fremgangsmåde

Selve fremgangsmåden er ret simpel men tager meget tid fordi lagene skal tørre.

1. Farv bogstavet med malingen (her sølv) og lad tørre godt.

2. Mal med decoupagelim og hæld glitter ud over og lade tørre minimum 2 timer.

3. Gentag step 2 til du synes den er dækket fint (husk at lagene skal tørre minimum 2 timer imellem hver lag - i hvert fald med den lim jeg bruger)

4. Afslut med en omgang decoupagelim som bliver helt gennemsigtig og sørger for der ikke drysser glitter af.

Decoupage glitter fremgangsmåde

5. Dyp en fin pensel i decoupage lim og sæt en sten på af gangen. jeg synes det var lettest at sætte en lille klat lim på bogstavet og derefter sætte stenen på.

6. Afslut igen med at duppe lidt ekstra lim på stenene så de sidder godt fast.

Dekorering med sten

Husk at skal bogstavet stå op skal bunden ikke dekoreres - i hvert fald ikke med sten for det bliver den ret ujævn af og kan ikke stå. Skal bogstavet fx hænge på væggen, kan det være lige meget med bagsiden, men bunden skal her dekoreres :)

Færdigt L

 Og her til sidst har jeg selvfølgelig igen lavet en lille video af hvordan man gør.  Enjoy ♥

Skriv en kommentar

Pocket invitation (14x14)

Så har jeg efterhånden fået lavet nogle projekter til Bryllupsklar.dk og tænker jeg lige vil gøre lidt reklame for dem :)

Jeg har netop lavet en guide derinde til denne invitation:

pocket invitation 14x14

Du kan finde guiden til at lave invitationen HER hvor jeg både har lavet en "lille" - okay den er ret lang - billedguide step by step og en video der også viser hvordan invitationen foldes. Invitationen måler 14x14 cm. 

Et andet eksempel på hvordan denne pocket invitation kan se ud kan ses tilbage HER i indlægget om hvordan jeg lavede vores invitationer som er ud fra samme opskrift - dog bare i sort. 

Derudover kan I også finde mine tidligere projekter så som cake pops og sweet love favors på bryllupsklar.dk nu ♥

Skriv en kommentar

Big letters - *V*

Okay hele stuen er smurt ind i lim og glitter – ikke engang støvsugeren kan hjælpe mig! Men jeg har hygget mig :) Jeg har haft en travl weekend med arbejde, men fik sneget et DIY projekt ind – lidt fornøjelse skal der jo også være plads til. Noget af det jeg ser brugt mere og mere er store dekorerede bogstaver. Enten til locationbilleder eller måske som pynt ved gavebord eller kagebuffet. Jeg tog derfor et smut forbi den lokale panduro hobby og købte en masse ting til projektet.

Jeg har indtil videre fået pyntet to af bogstaverne og jeg viser jer lige her hvordan v’et er lavet. L’et skal jeg nok også vise jer, ved bare ikke lige hvor og hvornår osv., men lover det kommer! Det er et projekt der kræver lidt tid (især når man både skal tage billeder og lave film) men det er sjovt og der er tusind måder det kan gøres på.

Materialer:

Store bogstaver
Decopage lim (bliver HELT gennemsigtig når de tørrer)
Decopage pensel (almindelig pensel kan sikkert også bruges)
Glitter
Servietter (eller andet tynd papir)
Saks

 big letters materialer

Fremgangsmåde:

  1. klip en masse små stykker servietter (husk at fjerne det helt hvide lag i servietten først)
  2. Bogstavet pensles ind i decopage lim
  3. De små stykker servietter sættes på
  4. lad tørre godt, 2-3 timer
  5. Pensel igen med decopagelim og drys med lidt glitter hvis det ønskes
  6. Lad igen tørre 2-3 timer
  7. Afslut med et lag decopagelim så overfladen er forseglet – og der ikke drysser glitter over det hele ;)

 big letters fremgangsmåde

Skal bogstaverne stå op kan det være en god ide ikke at bruge decopage på bunden da den kan blive en smule ujævn og ingen vil alligevel opdage den er hvid der. Skal bogstaverne op at hænge så husk at dekorere bunden ;)

big letters resultat

Jeg har lavet en lille video af fremgangsmåden, se den her under ♥

Skriv en kommentar

Lækker kagepynt

Vil du gerne selv lave bryllupskagen men har måske ikke lyst til at stå og lave tusind bittesmå roser af marcipan eller fondant,eller er du bange for at kagen bliver for sød? Hvad så med at pynte den med sæsonens friske bær? Jeg lavede denne kage men havde ikke tid til at stå og laver pynt i flere timer, så vendte lige en bøtte friske jordbær og blåbær udover den og synes det smagte rigtig lækkert. Dog skal man være obs på at det syrlige i bæret opløser fondanten en smule, så den skal pyntes lige inden servering, men har man folk i køkkenet på den store dag, kan de sikkert stå for det :)

bryllupskage med bær

Skriv en kommentar

Sweet Love Favours

Dette er nok et af de indlæg jeg er mest stolt over indtil videre, har virkelig lagt nogle kræfter i denne her, og ærgrer mig lidt over ikke selv at få brugt den til brylluppet, men det er jo så nemt at sige bagefter ;)

Tænker de enten kan bruges som favours – evt. med navn på så de kan bruges som bordkort også eller i forbindelse med en lækker slikbuffet :)

Jeg har valgt her at lave dem med bolcher og med brændte mandler – nogen synes nok at brændte mandler hører mest vinterhalvåret til, men altså jeg spiser dem gerne hele året! For dem af jer der ikke har prøvet at lave hverken bolcher eller brændte mandler før så må jeg sige det er ret nemt – i hvert fald nemt at kigge på manden gør det ;)

 Sweet love favour

Opskrifter på både bolcher og brændte mandler kan nu findes på bryllupsklar.dk HER

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin