Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Videoguide: nem sløjfe

Jeg bliver af og til spurgt om hvordan jeg laver mine sløjfer på mine DIY projekter. Kunsten er ikke at binde en rigtig sløjfe, men blot folde den og samle den med en brad, på den måde kan man hive i enderne efterfølgende og tilpasse den perfekt, og den vender rigtig hver gang ;) Jeg har bl.a brugt dem på disse favouræsker og på forsiden af min egen invitation.

Sløjfen kan laves både med bredt bånd hvor bradden puttes igennem båndet, og med smal bånd hvor man folder bradden rundt om sløjfen, men sløjfen laves ud fra samme princip og er virkelig enkel. Jeg har sammensat et par videoer der viser hvordan man gør:

Med smalt bånd:

Med bredt bånd:

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin