Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Free download ♥ Drinkskort

Har du fri bar til brylluppet kan det være en god ide med drinkskort så gæsterne kan få lidt inspiration til hvad de kan blande sig af lækre drinks og cocktails.

Jeg lavede nogle super nemme drinkskort som du sagtens kan lave selv. Det er blot en A4 der er foldet 2 gange og sat sammen med tape. Papiret er noget fotopapir, men det kan jo laves på alle former for tykt papir - dog kan det være smart med noget papir der kan tåle våde fingre ;)

Her er de forskellige drinkskort jeg har haft lavet til vores bryllup:

bryllup drinkskort

Og drinkskort fra vors wedding afterparty som er lavet ud fra samme princip:

bryllup drinkskort 2

Har du brug for et hurtigt drinkskort kan du downloade et færdigt eksemplar her:

DRINKSKORT (PDF)

DRINKSKORT - "wedding afterparty" (PDF)

Indeholder: Cuba libre, racerbil, champagnebrus, laber larve, jægersoldat og brandbil.

Skriv en kommentar

Påfugle invitation

Glædelig "næsten" fredag. Jeg smutter på weekend hjem til familien, og jeg laver derfor lige mit weekendindlæg allerede i dag, mon ikke det går ;) Jeg viser her hvordan man kan lave en lidt større lommeinvitation end vi er vant til, med påfuglefjer som tema - man kan selvfølgelig nemt bruge samme udgangspunkt med andet end påfugle fjer.

Selve invitationen er en lomme invitation som jeg tidligere har forklaret step for step hvordan laves, så her viser jeg bare lige billederne. Bemærk dog at udgangspunktet her ikke er en A4, men et stykke karton der måler 30x30. Det fås i det fleste hobbyforretninger da det er denne type der bliver brugt til scrap bøger. Dette er fra Panduro Hobby.

påfugle invitation til bryllup

Indholdet kan laves på flere måder. Her har jeg lavet den meget simpel og kun sat en side i lommen, men man kan jo sætte alle de informationssider i som man ønsker og enten sætte dem pænt i orden som HER eller mere tilfældig og rodet som HER.

påfugle invitation til bryllup

Invitationen lukker jeg med et papirsbånd. Rundt om papirsbåndet er der sat et grønt satinbånd. Både papiret og satinbåndet er samlet foran med dobbeltklæbende tape. For at skjule samlingen sætter jeg en label på. Jeg har på bagsiden af labelen sat nogle hvide fjer, det kunne jo passende have været små påfugle-fjer, men dem havde min Panduro Hobby  ikke lige nogen af. Båndet glides nu af for at åbne invitationen.

påfugle invitation til bryllup

Skriv en kommentar

Free download ♥ Flagranke


Start med at print skabelonerne ud. Du kan vælge mellem hele alfabetet eller nogen af de færdiglavede ord jeg har sammensat.

Vælg mellem følgende filer til download:

Alfabetet + 1-9 (4 sider A4, pdf)

Kærlighed (pdf)

Bryllup (pdf)

Love (pdf)

Selvom det næsten giver sig selv, har jeg alligevel sammensat en lille DIY guide der viser hvordan skabelonerne skal bruges.


Materialer

Materialer flagranke

Skæreunderlag

Kniv/saks

Stållinial

Dobbeltklæbende tape

Snor

Pinde

Fremgangsmåde:

start med at printe de valgte skabeloner ud. Skær eller klip de små ruder ud.

Flagranke til bryllup

Ruderne foldes på midten og bukkes henover en snor. På spidsen af ruden sættes et stykke dobbeltklæbende tape. Ønsker du ikke efterfølgende at kunne bevæge det lille flag, kan du sætte tapen i midten så den også går henover snoren.

Mini banner til bryllup


Færdig resultat:

Nu kan du enten hænge det lille banner op, eller du kan fx sætte pinde for enden af snoren og bruge den som cake topper eller dekoration i blomsterne måske.

færdig flagranke


Husk også at du har mulighed for at downloade skabeloner til både ♥ FavoræskerCupcake skilteLabelsInvitationerrekvisitterDoor hangers

Skriv en kommentar

Konvolut Invitation

Hvad med at lave konvolut og invitation ud af samme stykke karton og spare lidt på materialer? Dagens kreative projekt er en invitation jeg har lavet som foldes som en konvolut - men tror nu kun jeg vil undlade en rigtig konvolut hvis jeg afleverede dem personligt, jeg stoler ikke helt på postdanmark ville kunne levere dem uden de går i stykker.

Hele DIY guiden med billeder og video af hvordan man laver invitationen kan ses på bryllupsklar.dk her: DIY-GUIDE

konvolut bryllupsinvitation

Husk også at se de tidligere invitationsguides:

Boarding Pass Invitation ♥ Kvadratisk pocket invitation ♥ Pink pocket invitation ♥

Skabelon til min egen bryllupsinvitation 

Skriv en kommentar

Pink Pocket Invitation

Så har jeg igen en DIY guide på bryllupsklar.dk. Jeg viser hvordan jeg har lavet denne pocket invitation med både indhold og lukning. Jeg synes efterhånden at den traditionelle pocket invitation (som jeg selv bruget til mit eget bryllup) er ved at være godt brugt, så dette er en lidt anden version af den. Infokortene er ikke lige brede men lagt sammen lidt mere rodet med et satinbånd der er snoet omkring. Jo flere forskellige infokort og størrelser jo bedre bliver det samlede look.

Se hele guiden og videoen i artiklen HER

Pink pocket invitation

Husk også at se de tidligere invitationsguides:

Boarding Pass Invitation

Kvadratisk pocket invitation

Skabelon til min egen bryllupsinvitation

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin