Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Pocket invitation (14x14)

Så har jeg efterhånden fået lavet nogle projekter til Bryllupsklar.dk og tænker jeg lige vil gøre lidt reklame for dem :)

Jeg har netop lavet en guide derinde til denne invitation:

pocket invitation 14x14

Du kan finde guiden til at lave invitationen HER hvor jeg både har lavet en "lille" - okay den er ret lang - billedguide step by step og en video der også viser hvordan invitationen foldes. Invitationen måler 14x14 cm. 

Et andet eksempel på hvordan denne pocket invitation kan se ud kan ses tilbage HER i indlægget om hvordan jeg lavede vores invitationer som er ud fra samme opskrift - dog bare i sort. 

Derudover kan I også finde mine tidligere projekter så som cake pops og sweet love favors på bryllupsklar.dk nu ♥

Skriv en kommentar

Big letters - *V*

Okay hele stuen er smurt ind i lim og glitter – ikke engang støvsugeren kan hjælpe mig! Men jeg har hygget mig :) Jeg har haft en travl weekend med arbejde, men fik sneget et DIY projekt ind – lidt fornøjelse skal der jo også være plads til. Noget af det jeg ser brugt mere og mere er store dekorerede bogstaver. Enten til locationbilleder eller måske som pynt ved gavebord eller kagebuffet. Jeg tog derfor et smut forbi den lokale panduro hobby og købte en masse ting til projektet.

Jeg har indtil videre fået pyntet to af bogstaverne og jeg viser jer lige her hvordan v’et er lavet. L’et skal jeg nok også vise jer, ved bare ikke lige hvor og hvornår osv., men lover det kommer! Det er et projekt der kræver lidt tid (især når man både skal tage billeder og lave film) men det er sjovt og der er tusind måder det kan gøres på.

Materialer:

Store bogstaver
Decopage lim (bliver HELT gennemsigtig når de tørrer)
Decopage pensel (almindelig pensel kan sikkert også bruges)
Glitter
Servietter (eller andet tynd papir)
Saks

 big letters materialer

Fremgangsmåde:

  1. klip en masse små stykker servietter (husk at fjerne det helt hvide lag i servietten først)
  2. Bogstavet pensles ind i decopage lim
  3. De små stykker servietter sættes på
  4. lad tørre godt, 2-3 timer
  5. Pensel igen med decopagelim og drys med lidt glitter hvis det ønskes
  6. Lad igen tørre 2-3 timer
  7. Afslut med et lag decopagelim så overfladen er forseglet – og der ikke drysser glitter over det hele ;)

 big letters fremgangsmåde

Skal bogstaverne stå op kan det være en god ide ikke at bruge decopage på bunden da den kan blive en smule ujævn og ingen vil alligevel opdage den er hvid der. Skal bogstaverne op at hænge så husk at dekorere bunden ;)

big letters resultat

Jeg har lavet en lille video af fremgangsmåden, se den her under ♥

Skriv en kommentar

Lækker kagepynt

Vil du gerne selv lave bryllupskagen men har måske ikke lyst til at stå og lave tusind bittesmå roser af marcipan eller fondant,eller er du bange for at kagen bliver for sød? Hvad så med at pynte den med sæsonens friske bær? Jeg lavede denne kage men havde ikke tid til at stå og laver pynt i flere timer, så vendte lige en bøtte friske jordbær og blåbær udover den og synes det smagte rigtig lækkert. Dog skal man være obs på at det syrlige i bæret opløser fondanten en smule, så den skal pyntes lige inden servering, men har man folk i køkkenet på den store dag, kan de sikkert stå for det :)

bryllupskage med bær

Skriv en kommentar

Free download ♥ Labels

Flere har spurgt ind til de labels jeg havde lavet til mine Sweet Love Favours, og dem må I selvfølgelig gerne få! Jeg har samtidig lavet lidt flere forskellige som kan bruges til både favours, navnetags eller andet :) Lige til at printe og klippe ud. Indsæt dem evt. i et program og skriv tekst på dem i fx. indesign eller word eller hvilket program du nu bruger.

Hent dem HER ♥

Labels
Udsnit af pdf-filen

sweet love favours
Eksempel på brug af labels. Hele "how-to" guiden kan ses HER

Skriv en kommentar

Rekvisitter

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke kunne tænke mig at lave nogle rekvisitter til brug ved fotovæg – eller hvad man nu finder på at bruge dem til, og selvfølgelig vil jeg da det. De er inspireret meget af dem vi selv brugte til vores eget bryllup som jeg fandt rundt omkring på nettet.

Skabeloner klar til print kan hentes HER
(bemærk der er 2 sider)

Billede af mine egne rekvisitter:

fotovæg rekvisitter

Fremgangsmåde:

Print skabelonerne på noget kraftigt papir, eller lim dem fast på karton og skær derefter ud. Jeg valgte at sætte pindene på med limpistol da jeg ikke rigtig kunne få dem til at hænge ordentlig fast med hverken lim eller tape.

Rekvisitterne kan ses i brug HER

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin