Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Giv jeres mening til kende ♥

Weekend og lækkert vejr, skønt! Jeg har rigtig lyst til at være kreativ og så mangler printeren blæk - typisk! Derfor er mit kommende lille kreative projekt på hold indtil jeg får leveret nye blækpatroner men det er jo en god lille mulighed for at lave et lidt atypisk indlæg her på bloggen.

Først vil jeg da lige fortælle hvor skønt det er at så mange følger med på bloggens facebookside  og har trykket "synes godt om", det nyder jeg virkelig :) I er så gode til at komme med kommentarer og likes og det er bare hyggeligt at skrive når man får lidt respons ♥ Tak.


Bloggens facebook cover (tryk for at komme ind på facebook siden)

I den forbindelse kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre lidt om hvad I synes om bloggen. Hvilke slags indlæg er sjovest, jeg vil jo gerne ramme det I synes er interessant at læse om. Er det real weddings, bryllupsrejser, kreative projekter, invitationer, kjoler, interviews med fotografer/stylister/designere, trends eller er bare en god blanding af det hele?

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin