Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

DIY skribent på bryllupsklar.dk

Kære læsere af bloggen :) Jeg har fået den ære at blive DIY skribent på bryllupsklar.dk. Bryllupsklar.dk er en skøn side med masser af inspiration til brylluppet – og ikke mindst et hyggeligt forum for kommende brude. Det indebærer dog at jeg videregiver rettighederne til at vise nogle af mine DIY på bryllupsklar.dk og derfor ikke kan vise enkelte indlæg her på bloggen i fuld længde. Laver jeg et DIY projekt til bryllupsklar skal jeg selvfølgelig nok fortælle om det her, vise lidt billeder og linke direkte videre til selve DIY-guiden på bryllupsklar.dk.

Det får konsekvenser for et par af de tidligere indlæg som fx cake pops og Sweet love favours. I de kommende dage vil disse indlæg blive overflyttet til Bryllupsklar. Du kan dog stadig finde noget af indlægget her på bloggen under DIY kategorien, og så snart indlæggene kommer på bryllupsklar indsætter jeg selvfølgelig et direkte link til guiden så I nemt kan finde den igen, jeg beklager at der de næste par dage måske derfor bliver lidt døde links og halvfærdige guides her på bloggen.

Men jeg glæder mig til fremover fortsat at komme med både indlæg her og på bryllupsklar.dk – og jeg kan allerede nu afsløre at jeg har arbejdet hårdt de sidste par dage på en del kreative projekter. Hele lejligheden er dækket ind i lim og glimmer men håber det bliver det hele værd ♥

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin