Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Work in progress...

Puha der sker en del her bag kulisserne i disse dage (eller rettere sagt den sidste måned!) Bloggen kommer i løbet af de næste par uger til at få sig en større opdatering og ikke mindst nyt design som der virkelig arbejdes hektisk på at få til at se ud som jeg forestiller mig inde i mit hoved.

Den større opdatering kommer blandt andet til at byde på mange flere fremtidige ”free downloads” end i dag – og ikke længere kun til bryllup men også til andre festlige begivenheder. Bryllup vil dog stadig være mit største fokuspunkt, men har så mange andre ideer at de altså fremover også vil være at finde på bloggen :)

work in progress

Så hvis der er lidt stille her på bloggen de næste par uger er det ikke fordi jeg har glemt den, tværtimod, fokus ligger bare lige behind the scenes! Lover dog der nok skal komme indlæg på i det omfang jeg kan overskue, så glem endelig ikke at kigge forbi

Jeg GLÆDER mig til at vise jer den nye og forbedrede side som  I forhåbentlig vil synes mindst lige så godt om som det der er her i dag. Selvom jeg er rimelig langt med opsætning af den nye side tager jeg jo altid gerne imod råd/ideer til hvad I kunne tænke jer siden skal indeholde og fungere. Det er ikke sikkert det kan nå at komme med i denne omgang, men gemmer altid på jeres gode råd og ønsker. Både til opbygning af siden men også ideer til kommende indlæg! I kan sende dem på mail info@toomuchtulle.dk eller skrive dem nedeunder som en kommentar :)

-          Og husk så at det er i dag at der skal laves cupcakeskilte til fodboldkampen i aften ;)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin