Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Hængepartier

I den kommende tid opdateres bloggens undersider - de blev lidt forbigået her under den store relancering af bloggen for en måneds tid siden. I dag har jeg fået opdateret om bloggen da Tina Liv under weekendens boudoir marathon fik taget et par billeder af mig i en pause. Nu har det også kun taget mig næsten 8 måneder at få billeder af mig selv på den side, men hellere sent end aldrig ;)

Fotograf Tina Liv

Jeg skal nok give lyd fra mig når de andre undersider opdateres, men nu må jeg hellere få arbejdet lidt på min indlæg om weekendens boudoir marathon - dem der følger bloggen på facebook ved nemlig at jeg har tilbragt weekenden som en flue på weekenden til Tina Livs boudoir weekend her i København, og jeg glæder mig til at fortælle lidt mere om det :)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin