Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Glædelig jul & godt nytår

Too much tulle håber alle har haft en skøn og dejlig jul og at I alle kommer godt og sikkert ind i det nye år.

Her på bloggen glæder jeg mig til 2013. 2012 har været et fantastisk år. Bloggen startede i januar, og har nu været oppe at køre et helt år. I 2013 kommer endnu mere om alt det jeg elsker lige fra DIY projekter til skønne og smukke Real Weddings - glæd jer :)

Bloggen vil som nu primært bestå af inspiration til bryllupper, men også andre festlige DIY projekter vil snige sig ind... der sker nemlig det til sommer at der kommer en lille omvæltning i mit liv herhjemme - som nok kræver en del DIY projekter (håber jeg!) og det blir selvfølgelig også vist herinde... for til juni venter mig og min mand os nemlig en lille baby ♥

Jeg vil ikke blogge om graviditeten her - det hører sig vist ikke til, men har nogen lyst til at følge mig og min mave, kan min graviditet følges her på babyklar.dk da jeg er blevet spurgt om jeg kunne tænke mig at blogge ugentlig om graviditeten og dens følger så andre gravide (og nysgerrige) kan få et indblik i hvad der sker under en graviditet.

baby

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin