Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Tak for 2012 ♥

Tusind tusind tak til alle dem der har været med til at gøre bloggens første år en succes! I januar 2012 startede jeg bloggen og tænk - det er et helt år siden nu, fantastisk! Tak til alle de søde brude der har vist både deres bryllupper og bryllupsrejser frem. Tak til fotograferne der har delt deres smukke billeder. Tak til alle de skønne personer bag bryllupsbranchen der har stillet op til interviews og spørgsmål! Og ikke mindst tak til alle de søde læsere der følger bloggen både her og på facebook og altid er klar med kommentarer - det gør det meget sjovere at blogge ♥ TUSIND TAK!

Siden bloggens start har der været 30.000 besøg på den og over 100.000 sidevisninger - det er jeg da lidt stolt over :) Håber I vil blive ved med at følge bloggen i det nye år og byder gerne masser af nye læsere og kommende brude velkommen ♥

året der gik 2012

Credits: Alle de smukke brudepar, Fotograf Tina Liv, Fotograf Allan Egeberg, Photo Video Wizards, Fotograf Mark Trustrup, Applepark Photography, Jannie Baltzer, Fotograf Sandra Åberg, Gadegaard Design samt Betsey Sook. 

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin