Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Følg bloggen på Bloglovin'

Det er nu muligt at følge bloggen på bloglovin'.

Bloglovin er en smart side hvor det er muligt at se opdateringer fra alle de blogs du følger med i. Du kan endda vælge at få en e-mail når der er opdateringer, eller du kan nøjes med at se det på forsiden. Det er let og overskueligt og du tilmelder dig bare med din mailadresse og et selvvalgt password :)

Ønsker du at følge min blog kan du trykke på linket ude til højre eller trykke HER. Når du er kommet ind på siden trykker du bare follow og du er nu klar til nemt og overskueligt at holde øje med nye blogindlæg.

bloglovin

Husk at bloggen også kan følges på facebook

facebook

Skriv en kommentar

DIY skribent på bryllupsklar.dk

Kære læsere af bloggen :) Jeg har fået den ære at blive DIY skribent på bryllupsklar.dk. Bryllupsklar.dk er en skøn side med masser af inspiration til brylluppet – og ikke mindst et hyggeligt forum for kommende brude. Det indebærer dog at jeg videregiver rettighederne til at vise nogle af mine DIY på bryllupsklar.dk og derfor ikke kan vise enkelte indlæg her på bloggen i fuld længde. Laver jeg et DIY projekt til bryllupsklar skal jeg selvfølgelig nok fortælle om det her, vise lidt billeder og linke direkte videre til selve DIY-guiden på bryllupsklar.dk.

Det får konsekvenser for et par af de tidligere indlæg som fx cake pops og Sweet love favours. I de kommende dage vil disse indlæg blive overflyttet til Bryllupsklar. Du kan dog stadig finde noget af indlægget her på bloggen under DIY kategorien, og så snart indlæggene kommer på bryllupsklar indsætter jeg selvfølgelig et direkte link til guiden så I nemt kan finde den igen, jeg beklager at der de næste par dage måske derfor bliver lidt døde links og halvfærdige guides her på bloggen.

Men jeg glæder mig til fremover fortsat at komme med både indlæg her og på bryllupsklar.dk – og jeg kan allerede nu afsløre at jeg har arbejdet hårdt de sidste par dage på en del kreative projekter. Hele lejligheden er dækket ind i lim og glimmer men håber det bliver det hele værd ♥

Skriv en kommentar

Giv jeres mening til kende ♥

Weekend og lækkert vejr, skønt! Jeg har rigtig lyst til at være kreativ og så mangler printeren blæk - typisk! Derfor er mit kommende lille kreative projekt på hold indtil jeg får leveret nye blækpatroner men det er jo en god lille mulighed for at lave et lidt atypisk indlæg her på bloggen.

Først vil jeg da lige fortælle hvor skønt det er at så mange følger med på bloggens facebookside  og har trykket "synes godt om", det nyder jeg virkelig :) I er så gode til at komme med kommentarer og likes og det er bare hyggeligt at skrive når man får lidt respons ♥ Tak.


Bloggens facebook cover (tryk for at komme ind på facebook siden)

I den forbindelse kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre lidt om hvad I synes om bloggen. Hvilke slags indlæg er sjovest, jeg vil jo gerne ramme det I synes er interessant at læse om. Er det real weddings, bryllupsrejser, kreative projekter, invitationer, kjoler, interviews med fotografer/stylister/designere, trends eller er bare en god blanding af det hele?

Skriv en kommentar

Bloggen har fødselsdag

Wuuhuuu bloggen har fødselsdag!..eller hvad man nu kalder det at have eksisteret en måned ;) Jeg er super glad for den modtagelse den har fået, og nyder hver enkel kommentar jeg får tilbage! I alt har 1.227 unikke brugere været forbi denne måned og det synes jeg er vildt! Omkring 100 mennesker følger bloggen hver eneste dag og der er 62 skønne mennesker som følger den på Facebook også! Dejlig start – så har man da lyst til at skrive blog ♥

De fleste læsere bor i København, men Århus, Roskilde, Vejle og Nordjylland er også godt med! Den danske læser bruger i gennemsnit lidt over 4 minutter pr besøg!. Derudover kan jeg se at bloggen bliver besøgt af folk fra hele verden også – om de forstår hvad jeg skriver ved jeg dog ikke ;) Der er i alt klikket på næsten 10.000 sider hvilket svarer til ca. 4 sider pr besøg…

Nå, nok om det tekniske – som I sikkert er helt ligeglad med, tusind tak i hvert fald!

Skriv en kommentar

Blog lovin'


Langt om længe har jeg endelig fået opdateret link-siden i bunden - en masse blog lovin' er nu spredt rundt til en masse dejlige blogs som jeg selv elsker at følge med i når tiden er til det.

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin