Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Følg bloggen på facebook

Det er nu muligt at følge bloggen på facebook ♥

Ved at følge bloggen på facebook kan I se når der er opdateringer på bloggen, og jeg synes det er så hyggeligt hvis nogen følger med derinde fra.  I skal bare trykke på facebook ikonet enten nedenfor her eller ude i højre side, så kommer I automatisk ind på bloggens facebook side, derinde trykker i bare "synes godt om" - hvis I altså ønsker at være med :)

facebook

Skriv en kommentar

How much is too much?

Wauw! Mit aller første blogindlæg! Er lidt stolt, nervøs og ikke mindst spændt på dette lille projekt jeg har kastet mig ud i! Har efterhånden læst rigtig mange blogs i forbindelse med min tidligere bryllupsplanlægning, og synes det er fantastisk hvor mange der virkelig får bikset noget godt og spændende sammen! Det er jo meget bedre end en god bog i sofaen! Men nu tænker jeg altså at jeg vil kaste mig ud i min egen lille blog! Jeg har under min bryllupsplanlægning været aktiv på bryllupsforums hvor jeg har fået rigtig mange roser og spørgsmål vedr. kreative projekter, og tænker at jeg her kan dele lidt ud af min erfaring fra både egne projekter, men bestemt også vise en masse af de flotte projekter frem som har været en inspiration for mig!

Til bloggen vil jeg udvælge nogen af de bedste fotografer, skønneste designere og mest fantastiske stylister der alle kan inspirere og imponere, og i samarbejde med dem give en masse tips videre samt vise en masse eksempler på hvordan drømmebryllupper kan blive til virkelighed. Jeg kan slet ikke vente! I skrivende stund har jeg allerede et par interviews liggende i gemmerne som glæder sig til at komme frem :)

Men kan det blive for meget? Kan man nogensinde få for meget kreativitet, lækre billeder og romantik? Narj vel? Glæder mig til at få delt ud af ALT det jeg har lyst til og som jeg selv gerne vil læse om!

Ønsker du at vide mere om bloggen og mig – så tjek ”om bloggen” ud

Kram ♥

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin