Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Hej, velkommen til min blog! Hyggeligt du kigger forbi ♥

Mit navn er Mette og jeg blev gift 25. juni 2011 med min skønne mand Jimmy. I forbindelse med vores bryllupsplanlægning blev jeg mester i at gennemsurfe nettet for fantastiske blogs og sjove DIY-projekter, og nu hvor jeg er kommet ud på den anden side som lykkelig gift, må jeg se i øjnene at jeg stadig gør det! Og hvorfor ikke videregive alle mine sjove fund til andre måske kommende brude? Der gik 2 år fra frieret til vores bryllup, så jeg har virkelig haft god tid til at undersøge en masse ting helt til bunds – nok meget mere end mange andre kommende par derfor kan finde tiden til!

Om bloggen

Bloggen her er mit eget lille frirum hvor jeg kan lufte al den information der er rar for kommende brude at vide samt en masse kreative projekter – eeelsker kreative projekter, synes det er SÅ hyggeligt!

Navnet Too much tulle er egentlig en betegnelse min mand opfandt, nemlig "too much tyl" og "tilpas tyl"! Han er nemlig ikke fan at tyl som mig, og var derfor med til at bedømme når noget var tilpas mængde tyl og når det var for meget! Min kjole var heldigvis tilpas mængde tyl ifølge ham, men denne her blog skal selvfølgelig være too much tyl – too much tulle – bare fordi jeg endelig kan!

Til bloggen vil jeg udvælge nogen af de bedste fotografer, skønneste designere og mest fantastiske stylister der alle kan inspirere og imponere, og i samarbejde med dem give en masse tips videre samt vise en masse eksempler på hvordan drømmebryllupper kan blive til virkelighed. Jeg kan slet ikke vente!

I forbindelse med en større relancering af bloggen er indholdet blev udvidet en smule, bloggens primære målgruppe vil stadig være kommende brude, men der vil også dukke flere og flere almindelige fest-DIY op, som selvfølgelig også kan bruges til bryllupper. Derudover er der efter jeg blev mor i sommeren 2013 også poppet en underkategorio op omkring baby der også vil indeholde både DIY og meget mere.

Om mig

Jeg får efterhånden en del personlige spørgsmål hvor folk spørger til hvem jeg egentlig er og hvad jeg laver til hverdag, og selvom det her ikke er en personlig blog om mig kan jeg da godt forstå folk er nysgerrige. Men kort fortalt er jeg 28 år og uddannet Architectural Engineer fra DTU i 2010, har arbejdet som arkitekt siden det, men er pt på barsel med min skønne datter Vigga.


Har du lyst så skriv en kommentar – jeg vil elske det!

♥ Mette

Follow my blog with Bloglovin