Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Min lille Vigga

Som I nok har bemærket har bloggen været lidt stille det sidste stykke tid, det skyldes jeg d. 23. juni fødte en lille skøn datter Vigga som har taget alt min opmærksomhed. Jeg håber at få bloggen rigtig op at køre igen i løbet af august - og har allerede flere ting i gang :)

Men lige mens I venter kan i da få lov at se det lille vidunder. Billederne er taget af Tina Liv - www.tinaliv.com 

Skriv en kommentar

Lidt stille for tiden:)

Som I nok har bemærket er der lidt stille på bloggen for tiden. Det skyldes jeg er startet op på barsel og har 100 projekter der skal nåes inden baby kommer til verden - forhåbentlig snart! Har termin næste uge så nu kan det vel ikke vare længe (forhåbentlig!). Jeg håber på at der stadig bliver tid til at opdatere bloggen lidt indimellem babysavl og middagslure, men jeg ved endnu ikke hvor meget. Jeg skal stadig prøve at svare på alle jeres kommentarer både her på bloggen, på facebook og på mail hvis I har nogle spørgsmål :)

Fotograf Tina Liv

Jeg skal også have gjort op med mig selv på et tidspunkt hvor meget denne blog må omhandle babyrelaterede emner - måske jeg har brug for jeres mening her! Bloggen vil selvfølgelig stadig have udgangspunkt i bryllupper og fester og bliver IKKE nogen babyblog på noget tidspunkt, men måske nogen kan hente inspiration i de kreative projekter jeg får tiden til at gå med på barsel - det ved jeg ikke (?)...

Skriv en kommentar

Hold bryllup på 3 budgetter

Alt for damerne har lige nu en artikel om 3 bryllupper på 3 forskellige budgetter. Mit bryllup er med som det midterste bryllup hvis nogen er nysgerrige.

Interviewet med mig kan læses her.

Jeg tænker jeg lige vil bringe en uddybning af vores budget hvis nogen måske sidder derude og slet ikke har nogen ide om hvad man kan få for sine penge. Men som artiklen også viser kan man sagtens holde et bryllup for meget mindre, men selvfølgelig også for meget mere :)

Vores budget:

Leje af sonnerupgaard Gods for en hel weekend: 17.800,-
Bryllupssuite: 1.400,-
Mad: 13.000,-
Drikkevarer: 5.000,-
Bryllupskage: 700,- ( Dog egentlig meget dyere da jeg måtte køe en masse udstyr samt øve mig).
Brunch: 1000,-
Hjælpeløn: 3000,-
Dekorationer: 1.500,-
DJ: 4.500,-
Reception: 2.000,-
Limo: 3.000
+ diverse

Festen samlet: ca. 55.000,-

Ringe: 10.000,- (dog steg de bagefter til 11.000 men det skifter nok...)
Fotograf: 8.500.-

Varige minder: 18.500,-

Invitationer inkl. porto: 800,-
Menukort + favouræsker: 825,-
Fotovæg: 1000,-
+ Diverse 

DIY samlet: ca. 3000,-

Brudekjole: 10.000,-
Skrædder: 2.500,- 
Undertøj: 600,-
Sko: gave
Hår + makeup: 1.900,-
Negle: 500,-
Hårpynt: 1.300,-
Taske: 200,-
Jakksæt: 7000,- 
+ Diverse

Påklædning samlet: ca. 25.000,-

 I alt løb brylluppet op på ca 105.000,-

Derudover havde bryllupsrejsen til Maldiverne en værdi på ca. 50.000, den sparede vi dog op til efterfølgende og var først på nogle måneder efter selve brylluppet. 

Skriv en kommentar

DIY skribent på babyklar.dk

Må indrømme at følgende indlæg ikke har så meget med bryllup at gøre - men vælger dog at bringe det alligevel da det har en masse med DIY at gøre og derfor måske kan inspirere nogen :)

Som jeg tidiligere har fortalt herinde har jeg været DIY skribent på bryllupsklar.dk og jeg er nu også blevet det på babyklar.dk - den side hvor jeg tidligere har fortalt at man kan læse om min graviditet uge for uge.

Indtil videre har jeg leveret 2 artikler til dem som jeg da lige vil vise her også - følger I links til DIY-guiderne vil der være skabeloner og guides til det hele :)


Invitation til barnedåb/navngivningsfest

Se step by step guide HER

ugleinvitation


Ugle-uro til sengen eller puslebordet

Se step by step guide HER

ugleuro

Skriv en kommentar

Tak for 2012 ♥

Tusind tusind tak til alle dem der har været med til at gøre bloggens første år en succes! I januar 2012 startede jeg bloggen og tænk - det er et helt år siden nu, fantastisk! Tak til alle de søde brude der har vist både deres bryllupper og bryllupsrejser frem. Tak til fotograferne der har delt deres smukke billeder. Tak til alle de skønne personer bag bryllupsbranchen der har stillet op til interviews og spørgsmål! Og ikke mindst tak til alle de søde læsere der følger bloggen både her og på facebook og altid er klar med kommentarer - det gør det meget sjovere at blogge ♥ TUSIND TAK!

Siden bloggens start har der været 30.000 besøg på den og over 100.000 sidevisninger - det er jeg da lidt stolt over :) Håber I vil blive ved med at følge bloggen i det nye år og byder gerne masser af nye læsere og kommende brude velkommen ♥

året der gik 2012

Credits: Alle de smukke brudepar, Fotograf Tina Liv, Fotograf Allan Egeberg, Photo Video Wizards, Fotograf Mark Trustrup, Applepark Photography, Jannie Baltzer, Fotograf Sandra Åberg, Gadegaard Design samt Betsey Sook. 

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin