Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Hannah ♥ Alistair

Hannah og Alistair mødtes i 2006 i Spanien og boede begge i Australien på det tidspunkt. I 2011 flyttede de til Danmark pga. arbejde og 2 år senere blev de gift i København ♥

Think Photography

Hvilken type bryllup holdte I?

Vi havde arrangeret at blive viet på Frederiksberg Rådhus dagen før, så vi var i stand til at nyde hvert minut af dagen og fejre den med vores gæster.

Dagen begyndte med en kort udendørs ceremoni afholdt af vores fædre i haven udenfor restaurant Mielcke & Hurtigkarl, hvor vi bekræftede vores løfter til hinanden foran vores gæster. Efter ceremonien gik vi til restaurantens terrasse, hvor der blev serveret canapéer og kølig Cava efterfulgt af en 4-retters menu med matchede vine i den smukke restaurant Mielcke & Hurtigkarl.

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

Efter middagen holdte Helle Sæthre, min danske partner i Besos.dk, en smuk tale, som også introducerede vores gæster (og os!) for forskellige danske bryllupstraditioner. Før middagen var ovre havde vi kysset hinanden stående på vores stole adskillige gange, vi var hver især blevet kysset af enhver deltager af det modsatte køn, mens den anden var på toilet og Alistair fik sine sokker klippet af... Traditionerne var super sjove at opleve!

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Vi planlagde brylluppet på lige over et år. Den største udfordring var at vi ikke var sikre på at nogen fra Australien, dvs. de fleste af vores venner og familie, kunne være med.

Think Photography

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja hvorhen og hvorfor netop der?

Vores bryllupsrejse gik sammen med 30 af vores venner og familie til Spanien. Vi fandt en skøn villa udenfor Barcelona, hvor vi nød Cava, Tapas og solen. Vi har besluttet at tage derover fordi så mange var kommet til vores bryllup udenfor Europa og vi ønskede at hygge lidt sammen et varmt sted, inden de tog hjem igen!

Har det ændret jer som par at blive gift?

Det håber jeg ikke! 

Gode råd til kommende brudepar?

Lav dagen som I ønsker og ikke som alle andre gør eller gæsterne må forvente (fx. Vi giftede os i Kbh, selv om mange venner pressede os at blive gift i Australien).

Brug penge på de ting som er vigtige for jer og lad være med at bruge penge på det I ikke gider (fx. brugte vi et stort beløb på mad og vin, men havde ikke nogle ringe).

Inviter kun dem I føler er en del af jeres liv (Vi inviterede kun tæt familie og ingen af vores forældres venner).


Think Photography

Skriv en kommentar

Ena ♥ Ole Jakob

Jeg har glædet mig længe til at vise jer dagens - og årets første - Real Wedding ♥ Det er Ena og Ole Jakobs smukke bryllup - med en skøn udendørs vielse. Og Ena er da bare SÅ smuk i sin skønne tylkjole! Og er jeg den eneste der tænker lidt på smukke Scarlett Johansson når jeg ser hende? Brylluppet er som taget ud af en fantastisk hollywoodfilm! Fotografen bag er Vores store ja som har været så søde at dele disse fantastiske billeder med os.

Vores store ja, Karen Heidelbach, Ann Vibeke og Gorm Lokdam,Pronovias

Fotograf: Vores store ja

Hvilken type bryllup holdte I?

Slott/Herregaard

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

Selve vielsen, her var det mange vakre og velvalgte ord som gjorde sermonien perfekt. 
 

Gik der noget galt?

Vi fikk ikke tak i en god DJ så vi bestemte oss for en spilleliste. Desverre ble gjestene litt for ivrige i å bytte musikk.
 

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Ca. 1 år. Den største utfordringen var været. Vi hadde en perfekt plan for et utendørsbryllup men været i dagene før var svært ustabilt. Vi måtte lage en andenrangs backup plan i siste liten da det ble meldt regn. Heldigvis ble været helt fantastisk på selve dagen og vi kunne ha drømmebryllupet vårt!

Ena og Ole Jakob: vielsen 

Fotograf: Vores store ja

Hvor meget omkring  bryllup lavede i selv/stod selv for?

Vi var involvert i alle beslutninger fra mat og dekor til musikk og vielsens utformelse. Det praktiske ble gjennomført av bestetningen ved Store Restrup under ledelse fra Ann Vibeke Lokdam.  
 

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja hvorhen og hvorfor netop der?

Vi har utsatt bryllupsreisen foreløpig.
 

Har det ændret jer som par at blive gift?

Nei, bryllupet var en feiring av den kjærligheten som vi alltid har hatt og håper å ha i alle dager fremover.
 

Gode råd til kommende brudepar?

Bruk god tid på planlegging og ta dere tid til å besøke location når ideer til vielsen skal utformes.  

Ena og Ole Jakob: lokationbilleder

Fotograf: Vores store ja

Tusind tak til Ena og Ole Jakob for at fortælle om deres skønne dag ♥

Skriv en kommentar

Katrina ♥ Anders

Hold da op, sikke en lang pause jeg har haft væk fra bloggen! Jeg er i gang med at skifte computeren ud og det er åbenbart ikke helt så nemt som jeg havde håbet, men selvom jeg ikke helt er færdig endnu med de "tekniske problemer" har jeg alligevel fået fremtryllet en lille adventsgave til jer ♥ I september blev Katrina og Anders nemlig gift i Skanderborg Slotskirke, og det er bare rørende smukt. 

Fotograf:tina Liv


Hvilken type bryllup holdte I?

Vi holdt et meget traditionelt bryllup i Skanderborg slotskirke. Min far og jeg fulgtes til kirken i en fin gammel Ford. Vi kørte i go' tid og kørte en tur rundt i byen og snakkede lidt. Min far er meget følsom, og startede allerede med at græde i bilen :-) Men vi nåede frem til kirken 1 min for sent, så de var godt i gang med at ringe med klokkerne. Det gav mig lidt stress på, men da vi kom i våbenhuset blev vi mødt af mine 3 søstre og vores 2 børn - så blev jeg helt rolig igen :) Vi gjorde os klar, og tog 2 dybe vejrtrækninger inden orgelet begyndte at spille, og dørene blev åbnet. Min far knugede min arm; så går vi :-) De første 10 skridt i kirken kunne vi ikke se alteret, så vi havde aftalt at stoppe op og se op af gulvet inden vi fortsatte. Da vi så op og fik øjenkontakt fik jeg den vildeste kuldegysning nogensinde, det var bare kærlighed!

Vielsen var en stor oplevelse. Ingen af os er specielt troende, men det at blive gift i samme kirke som vores 2 børn er døbt var noget helt specielt. Vi havde snakket om at blive gift i naturen, men jeg er SÅ glad for at vi valgte kirken, det var magisk!

Efter kirken skulle vi fotograferes, først i kirkens tårn og derefter på marken og i skoven ved vores hjem. Turen fra kirken foregik også i den gamle Ford, denne gang var børnene med, så vi sad alle 4 på bagsædet, det var så hyggeligt... og alle folk dyttede og piftede efter os.

Efter ca. en halv times fotografering blev børnene hentet, så der var mere ro til resten af fotograferingen.

Vores forældre var værter ved receptionen, så alle gæsterne tog direkte fra kirken til FØLA. Vi havde sørget for bordfodbold, kongespil, mega mikado, 'slå søm i' ( en jysk bønderøvs diciplin ) Samt canapeer og rigeligt med drikkevarer, så gæsterne havde allerede godt gang i festen da vi ankom. Det var virkelig dejligt at se folk mingle på kryds og tværs allerede inden middagen.

Vi havde prioriteret GO mad og GO vin, og det var både vi og vores gæster yderst tilfredse med. Vi fik 4 retter mad, og bryllupskagen som dessert. Under middagen var der mange forskellige indslag, både taler og sange og underholdning - vores venner og familie havde virkelig gjort sig umage... det var helt fantastisk. Min mor havde inviteret Kris Herman til at komme og synge og spille for os - det var så smukt :-) Talerne Var SÅ personlige og SÅ rørende... Der var 7 taler, den ene mere rørende end den anden, men selvfølgelig var talerne fra min far og min mand helt specielle. Jeg holdt også tale for Anders, jeg holdt den lidt i den sjove genre for at være sikker på at jeg kunne komme igennem den, og jeg fik da også sagt noget mere dybt og personligt til sidst :-)

Bandet spillede op, og vi nåede kun lige at danse brudevals inden kl. 24, og så stod den ellers på FEST ;-)

Jeg havde sørget for at købe en danse-kjole, og det var jeg virkelig glad for, det gjorde det meget sjovere at danse til den lyse morgen.

Fotograf: Tina Liv - Katrina og Anders 2

Fotograf: Tina Liv

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

At se hinanden i kirken

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Vi brugte ca. 1 år på planlægningen. Største udfordring var at lave kjolen selv... Den blev først færdig tirsdag før bryllupet.

Hvor meget omkring brylluppet lavede I selv/stod selv for?

Vi stod selv for mange ting op til bryllupet, invitationer, bordkort/menukort, opdækning af borde, indkøb af drikkevarer, oprydning mm.

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja hvorhen og hvorfor netop der?

Nej ikke endnu, vi har tænkt os at tage på bryllupsrejse når vi har 1 års bryllupsdag

Har det ændret jer som par at blive gift?

Nej slet ikke... Nu har vi blot endnu et dejligt minde sammen.

Gode råd til kommende brudepar?

Vent med bryllupsrejsen, brylluppet er en KÆMPE oplevelse i sig selv, og den kan man leve højt på længe.

Fotograf: Tina Liv - Katrina og Anders 3

Fotograf: Tina Liv

Skriv en kommentar

Kristine ♥ Daniel

Husker I kristine der vandt sin drømmekjole fra Vintage Bride?  - ellers kan I læse artiklen her. Dengang kunne jeg jo af gode grunde ikke spørge for meget ind til kjolen, og heller ikke mandens reaktion da han ikke havde set den endnu. Kristine er nu blevet gift med sin mand Daniel og jeg kan derfor nu både vise billeder af kjolen og selvfølgelig få reaktionerne at vide da manden så kjolen for første gang

Vielsen fandt sted i den smukke Frederiksberg Slotskirke og festen blev efterfølgende holdt i Cirkelordenens Selskabslokaler med 80 gæster. Og selvom man vinder sin drømmekjole overskred de selvfølgelig også budgettet en smule. Hele brylluppet løb op i 120.000 kr. – men det ser også ud til at have været en smuk og uforglemmelig dag ♥

Kristine og Daniel 1

Fotograf: Allan Egeberg, http://www.egebergfoto.dk/

hvordan reagerede din mand/venner/familie på kjolen?
Min mand er utrolig vild med kjolen - heldigvis. Han fortæller selv, at han først blev helt overvældet, da jeg trådte ind i kirken, fordi det var sådan et stort øjeblik, og fordi det var første gang, at han så mig som brud. Han registrerede ikke andet, at jeg var super smuk. Det var først, da jeg sad på stolen i kirken, at han virkelig fik øje og nød på alle detaljerne.
Jeg har generelt fået meget ros for min kjole. Alle har kommenteret, hvor flot et håndværk det er. Man kan tydeligt se, at kjolen er lavet ud af flotte materialer.

På selve dagen var kjolen rigtig skøn at have på. Selvom det var 30 grader varmt var de 7 lag tyl og det sidste lag blonder til at holde ud at have på. Og jeg følte mig helt sikkert som "prinsesse for en dag".

Jeg havde ikke set min mands habit, så det var meget heldigt, at vi passede sammen i looket. Eller - helt held var det naturligvis ikke, da min lillebror arbejder i en tøjforretning, og havde koordineret vores outfits.

Hvorfor blev det netop denne kjole?
Jeg elsker blonder og blondebrudekjoler, så jeg havde hele tiden tænkt, at jeg ville have en blondekjole. Jeg havde en virkelig god og lang snak med Maria, indehaveren fra Vintage Bride, om mine ønsker, og vi kiggede længe i kataloger. Pludselig sagde Maria, at hun da havde en kjole hængende i min størrelse og spurgte, om jeg ikke lige ville prøve den.
Da jeg så kjolen, var jo forelsket, men den var også større end jeg lige havde regnet med og forestillet mig, at jeg skulle have.

Da jeg så fik kjolen på, var jeg dog slet ikke i tvivl. Det var bare den, det skulle være. Jeg synes, den har så mange smukke detaljer, og blonden er virkelig smuk. Og så gjorde kjolen bare det perfekte for min kropstype ;)

Kjolen er fra det italienske mærke Atelier Aimee fra deres Emé di Emé-serie. De laver altså bare de smukkeste kjoler.
Fordi kjolen er så stor, besluttede jeg mig hurtigt for ikke at have slør på. Derfor valgte jeg et headpiece fra Jannie Baltzer. Den beslutning har jeg ikke fortrudt. Det fuldendte mit look.

Kristine og Daniel 2

Fotograf: Allan Egeberg, http://www.egebergfoto.dk/ 
Fotograf fra festen: Lasse Emil Hildebrandt fra http://foto.ducklymedia.dk

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?
Det største øjeblik var at træde ind i kirken. Det var stort for os begge to. Det øjeblik, hvor klokkerne efter at have ringet i et stykke tid pludselig holder op, og der bliver helt stille før orgelet tager over, var helt magisk. Så bliver dørene åbnet og man ser for første gang den udgave af hinanden som man kun har drømt om.

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?
Jeg blev friet til i juli 2011, og vi besluttede datoen ret hurtigt. Dernæst blev de store poster, som kirke, fotograf, musik og feststed booket. I løbet af de 13 måneder er alle de andre så faldet på plads. Nogle måneder har brylluppet fyldt mere end andre, især de sidste to måneder op til dagen var bryllupsbesatte! Vi har haft mange udfordringer, bl.a. valg af feststed, logistiske problemer pga. Copenhagen Pride Paraden (som kommunen hjalp os med) og bordplanen. Desuden tog DIY rigtig mange timer, men på selve dagen var det bare det hele værd!
Selve dagen var FANTASTISK og vi fik vores bryllup, som vi havde ønsket os det.

Gode råd til kommende brudepar?
Gå i gang tidligere end du ellers har planlagt, da designprocessen og DIY tager riiigtig lang tid. Det er sjovere at have lang tid til det, så man bedre kan føle, det er et hyggeprojekt, end en sur opgave. Læg et fleksibelt budget, da du skal kunne tillade dig at vælge kvalitet til en lidt højere pris. Det er det hele værd! Overvej, hvad der betyder mest og skær det "overflødige" væk. Vi sparede fx på transport. Vi valgte i stedet at pynte min fars bil og kørte de 3 km i den.

Spar ikke på fotografen. Vi havde både fotograf til fotolocations og til festen. Vi har fået billeder af alle de små detaljer og øjeblikke, som vi ikke selv ville have tænkt over, og som efterfølgende er uvurderlige at eje. Dertil kommer en redigering, som får os til at ligne filmstjerner.

----

Tusind tak til Kristine og Daniel for at ville vise deres skønne bryllupsbilleder frem ♥

Skriv en kommentar

Louise ♥ Jesper

Det er efterhånden længe siden jeg har bragt et real wedding og nu må det være på tide. Dagens real wedding er virkelig smukt og rørende. Louise og Jesper blev gift i juni på Samsø og da jeg har fulgt Louises bryllupsplanlægning ved jeg hvor stort et arbejde der ligger bagved. Alle billederne er taget af vidunderlige Tina Liv - og jeg er dybt forelsket i dem alle! Jeg havde virkelig svært ved at begrænse mig da billederne skulle udvælges, så jeg håber I bærer over med at der er mange billeder i indlægget :)

Kort før brylluppet døde Louises far, og jeg må altså sige at jeg er dybt imponeret over den styrke hun har vist ved at gennemføre dette fantastiske bryllup, for derudover er Louise også gravid - og er der noget mere livsbekræftende end bryllup og graviditet? Dette bryllup spiller på hele følelsesregistreret og jeg giver Louise min dybeste respekt, hvor er hun sej! Prøv lige at se det fantastiske smil da hun træder ind i kirken - og læg endelig mærke til den fine runde mave under kjolen ♥ Stort tillykke til Louise og Jesper med det skønne bryllup - og ikke mindst kommende barn ♥

forberedelsen lørdag formiddag

Fotograf: Tina Liv

Hvilken type bryllup holdte I?

Vores bryllup foregik på Samsø, hvor min fars familie kommer fra. Rammerne for vielsen foregik i Langør Kirke, som er en lille hyggelig landsby kirke med plads til 65 mennesker med udsigt direkte ud over Stavns Fjord. Vielsen foregik kl.14, og fordi brylluppet foregik på Samsø, havde vi valgt at droppe den traditionelle reception og havde i stedet arrangeret, at gæsterne kom på en mindre bustur med guide rundt på nordøen, mens vi fik taget locationsbilleder.

Festen blev holdt på Nordgården Pension og Lejrskole, hvor vi kunne få det stort set, som vi ville have det, og blandt andet selv kunne medbringe vin og bryllupskage. Størstedelen af vores gæster benyttede sig af muligheden for at overnatte på feststedet både før og efter brylluppet og hyggede sig sammen hele weekenden, så de var allerede en sammentømret ”gruppe” om lørdagen, da vores bus afhentede dem på feststedet og fragtede dem til kirken, hvilket kun forøgede stemningen/festen om aftenen.

Vi havde to lokaler; det ene blev brugt til ”receptionen”, hvor gæsterne fik en lille ”hapser” efter vielsen/busturen og hvor gavebordet stod samt selve festlokalet med bar, hvor vores tomandsband efter middagen spillede op til dans til i til kl.3 om natten. Vi blev sendt hjem fra festen kl.4.30, og vores bryllupsweekend sluttede af med brunch søndag formiddag med de overnattende gæster, inden de fleste skulle med færgen retur igen.

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

Hele dagen var bare fantastisk, men endelig efter 6,5 år som kærester at kunne gå op af kirkegulvet til sin bedste ven og sige ja til at blive mand og kone var helt klart det største. Derudover vil jeg nævne alt det vores familie og venner havde gjort for os, det var så overvældende og vi blev virkelig fyldt med kærlighed den dag.

Vielse

Fotograf: Tina Liv

Gik der noget galt?

Vi fik efter min mening lige lidt for meget havgus (på Samsø regner det nemlig aldrig, det er bare meget kraftig havgus eller dug ;) ), da vi skulle have taget locationsbilleder, men det var alligevel ikke nok til at ødelægge en helt perfekt dag, hvor alt andet flaskede sig. Så nej.

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Selve datoen havde vi faktisk haft bestemt i flere år, da Jesper friede, da han altid har sagt, at han skulle giftes inden han blev 25, hvilket han blev 10 dage efter vores bryllup. Desuden faldt det sådan, at vi denne lørdag havde halvårsdag som kærester, hvorfor datoen faldt naturligt for os. Jesper friede 21. maj 2011, hvorfor vi havde lidt over et år til planlægningen, men jeg havde da gjort mig nogle tanker inden, og vi havde også besluttet i forvejen, at det skulle foregå på Samsø.

Da min far døde 2 måneder før brylluppet, kunne jeg i et splitsekund slet ikke overskue at gennemføre brylluppet den dag uden ham, men blev hurtigt enig med Jesper om, at han havde været så meget med i planlægningen og vidste, hvordan brylluppet skulle foregå, at han ville være med os den dag alligevel. Men selvom vi havde styr på de fleste ting i god tid, var det hårdt at skulle tackle tabet af min far, at skrive bachelor og være gravid samtidig med planlægningen af vores livs fest.

Hvor meget omkring brylluppet lavede I selv/stod selv for?

Vi stort for al planlægningen selv. Det var vores bryllup, og os der bestemte, hvordan tingene skulle være. Jesper, som er uddannet mediegrafiker, lavede stort set al vores DIY såsom invitationer, bordhæfter, kirkehæfter, personlige chokolader m.m samt vores bryllupshjemmeside. Det resulterede i mange timers design på computeren og sidenhen foldning, men det har også bare været en super hyggelig proces. Vi (læs: Jesper og min faster) foldede selv servietter, og jeg og min fars kæreste lavede efeuhjerterne, som lå på bordene.

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja hvorhen og hvorfor netop der?

Vi blev på Samsø til onsdag efter brylluppet, ellers har vi endnu ikke været på bryllupsrejse, da jeg efter brylluppet skulle hjem og forsvare en bachelor, og pga. graviditet har en flyrejse sidenhed været udelukket. Men vi planlægger 14 dage til Karon Beach, Phuket, Thailand i januar, hvor vores barn vil være 4 måneder.

location samsø

Fotograf: Tina Liv

Har det ændret jer som par at blive gift?

I princippet nej. Vi er stadig de samme og vores forhold til hinanden det samme, men alligevel er det fantastisk at tænke på, at vi nu har lovet hinanden at stå sammen i både medgang og modgang, og være mand og kone. Jeg elsker, at kalde Jesper min mand, og det er fantastisk at vi via ægteskabet” skriger” ud til alle, at vi elsker hinanden og hører sammen.

Gode råd til kommende brudepar?

Nyd, nyd, nyd dagen! Slap af og giv jer fuldt ud til hinanden. Den er så hurtigt ovre.

Uddeleger opgaver til fx brudeterne/toastmaster, som I har tillid til, så I på dagen ikke skal koncentrere jer om småting. Det er guld værd at kunne give sig hen og have tillid til, at alt nok skal flaske sig, og at de kan tage beslutninger på jeres vegne. Og selvom alt ikke bliver helt som I havde tænkt jer, så vil det ikke overskygge, at dagen vil blive helt fantastisk alligevel.

Spar ikke på fotografen. Det er kun minderne og billederne, man har tilbage, når dagen er slut. Og de er uvurderlige!

Få frisøren/makeupartisten hjem til dig. Det var fantastisk ikke at skulle stresse over at skulle ud af døren, før vi skulle køre til kirken. Det gav en fantastisk ro, og super start på en perfekt dag.

Hvis det er muligt, så afslut brylluppet med brunch med gæsterne dagen efter. Det var så rart at kunne få sluttet dagen af med at sige tak, snakke om brylluppet og tage ordentlig afsked.

Tag et par fridage efter brylluppet, så I har god tid til at bearbejde alle indtrykkene, læse gæstebogen, se gaverne igennem m.m. og bare nyde at være ægtefolk inden hverdagen starter igen.

Gommens råd: Drik vand når gæsterne ikke skåler med dig, så varer festen meget længere!

location samsø 2

Fotograf: Tina Liv

Tusind tak til Louise og Jesper for at dele ud af deres skønne bryllupsbilleder og gode råd :)

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin