Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

House of Brides

Nu er det godt 3 år siden jeg blev gift. Dengang havde jeg ingen ide om hvordan det ville være at tænke tilbage på brylluppet. Ville jeg huske alt det arbejde jeg lagde i invitationerne, ville jeg huske frustrationerne over den hjemmelavede kage og ikke mindst ville jeg overhovedet huske kjolen og var den pengene værd? Det korte svar er JA! For mig var de små detaljer vigtige – og ja jeg gik nok mere op i det end der måske var nødvendigt og hvad der blev lagt mærke til, men for mig var det med til at gøre vores dag som vi (måske mest jeg) ønskede det. Jeg tænkte meget på om det måske var spild af penge at købe sin drømmekjole, men her 3 år efter kan jeg mærke at det var det bestemt ikke. For mig betyder det meget at det var den rigtige kjole. Her er jeg ikke fortaler for at en kjole behøver koste 30.000 for at den er perfekt! Er ens budget 5-10.000 kan man sagtens finde en masse skønne kjoler derude, min kostede fx ”kun” 10.000 men jeg var ikke blevet mere lykkelig af at have et større budget for det var lige præcis den jeg drømte om. Og hvor vil jeg nu hen med al den brudekjolesnak og eftertænksomhed? Jo jeg blev kontaktet af House of Brides sidste uge der gerne ville høre om jeg kunne være interesseret i at komme forbi og se de skønne kjoler de har fået hjem her til 2015 – og jo, det kunne jeg da! Kjolerne i butikken ligger fra ca. 4.000-16.000 og uanset om du er til blonder, tyl, prinsessekjoler eller måske en kort dansevenlig kjole har de det hele.

Brudekjolebutikken House of Brides ligger i Taastrup tæt på stationen. Ejeren Hanne Kongsgaard og hendes mand overtog butikken i maj, og det er dem du møder i butikken. Ønsker du at prøve de mange skønne kjoler kontakter du butikken for at aftale en tid – der er kun åben efter aftale. Du booker hele butikken for 2 timer når du laver en aftale og du vil derfor ikke opleve nogen former for afbrydelse af andre kunder der også lige står og prøver. Har du noget bestemt der skal indgå i dit bryllupsoutfit må du meget gerne tage det med så du kan prøve det sammen med kjolerne, det kan fx være dine sko eller et arvet slør.

Jeg har tidligere skrevet en artikel om hvad man skal huske til en kjoleprøvning, artiklen findes HER

Hanne hjælper mig med at komme i de forskellige kjoler og ikke mindst udvælge det rette tilbehør til kjolen.

Inden du besøger butikken er det godt at have et budget. Hanne siger hun altid spørger ind til budgettet for der er jo ingen grund til at stå og forelske sig i en kjole der ligger langt over hvad man kan betale. Så hellere holde fokus på de kjoler der passer til ens budget. Udover kjolen er der jo også tilbehør og alt det under kjolen at tage stilling til. Er det slør, headpiece eller måske en hat man ønsker at bære til kjolen, og hvad med smykker? Indenunder kjolen er det en god ide at bære en stropløs bh eller måske et corsage og ikke mindst et underskørt. Hanne har det hele liggende så du kan prøve det sammen med kjolen og finde dit outfit fra inderst til yderst indenfor dit samlede budget.

Et udpluk af de mange smukke kjoler jeg prøvede, alt fra store tyldrømme til figursyede blondekjoler.

For at jeg kan se de smukke kjoler bedst muligt må jeg prøve dem på. En kjole skal nemlig ALTID opleves på kroppen og ikke på en bøjle, en kjole man ikke ville værdige et blik på bøjlen ligner måske en million når den kommer på, så gør dig selv den tjeneste ikke bare at kigge men at prøve. Jeg husker da jeg selv for 3-4 år siden var ude og prøve kjoler prøvede jeg mange flere end jeg havde regnet med, men det var simpelthen nødvendigt for at se dem ordentligt, og de kjoler jeg slet ikke havde troet ville være noget for mig klædte mig rigtig godt, og somme omendt hvor de flotteste kjoler de bare slet ikke passede til hverken min krop eller type. Billeder fra mine kjoleprøvninger dengang kan ses HER

Nå, tilbage til i dag! Jeg prøvede alt fra langærmede kjoler til strøpløse kjoler. Kjoler med masser af tyl, og helt simple blondekjoler. Vil du gerne fremhæve din silhuet bedst muligt så vælg en kjole i elastisk blondestof som smyger sig ind til kroppen. Vil du gerne være lidt tildækket uden at gemme dig væk kan du vælge en genemsigtig cape med blonder hen overskuldrene eller måske et stort smukt blondeslør.

Et af de store trends denne sæson er bar ryg. Vær opmærksom på at vælge det rette undertøj under sådan en kjole så hverken bh’en eller trussen kan ses. Hanne hjælper gerne til og sørger for at intet ses. Forelsker du dig i en simpel kjole men savner lidt bling og detaljer, kan kjolen nemt styles med et par lækre sko, et bælte og store smykker og på den måde dresses lidt op. Kun fantasien sætter grænser når det kommer til din brudekjole, men husk som Hanne siger, så er det manden og ikke kjolen du skal giftes med, for det ER bare en kjole, så ingen stress eller panik når den skal udvælges, den tid skal bare nydes :)

Vil du se nærmere på House og Brides kan du finde deres hjemmeside HER og deres facebookside HER.

Billeder fra butikken med alle de skønne kjoler. Hanne har ca. 200 kjoler at vælge mellem så der er noget for enhver smag. 

Skriv en kommentar

Samme makeup - flere looks

I samarbejde med stylisten Maria Gonzalez viser jeg i dag på bloggen hvordan den samme rosa/gyldne makeup kan bruges til at danne forskellige looks på bryllupsdagen. Maria er udannet stylecoach & make-up artist indenfor Beauty makeup, hun er specialiseret i  bryllupper og har en passion for eventyr, raffinement og glamour. Du kan læse mere om Maria på hendes hjemmeside www.maria-gonzalez.dk

Det naturlige look
Det helt naturlige look kan nemt opnåes med denne type makeup. Det er en rolig og tidsløs makeup der har fokus på især øjenene og de smukke rosa kinder der giver et dejligt og frisk naturligt look.


Det Romantiske look
Dette er nok min favorit! Looket er understøttet af skønne roser der matcher makeuppen.


Det klassiske look
Med en høj knold og slør opnåes nemt et helt klassisk og traditionelt look på bryllupsdagen.


Det moderne look
Det er muligt at tilsætte diverse pynt og på den måde opnå lidt mere kant i looket uden at makeuppen behøver at fremhæves yderligere. Du kan fx bruge en af farverne fra farvetemaet. Her vist med lilla.

Styling & MUA: Maria Gonzalez www.maria-gonzalez.dk
Fotograf: Kenneth Kisbye fra www.foto-4-you.dk
Model: Tatjana Nielsen


  Skriv en kommentar

WE DO WEDDINGSKonceptet WE DO WEDDINGS har jeg nævnt før - en gruppe skønne og dygtige mennesker der på hver sin måde bidrager til bryllupsuniverset, De har nu re-lanceret deres side WE DO WEDDINGS og nu er det kun fotograferne der er tilbage, men de samarbejder og anbefaler stadig med mange af de bedste folk i alle dele af bryllupsbranchen.

Fotograferne er:

Tine Hvolby - link til website: www.bryllupsphoto.dk

Think Photography - linkt til website: www.thinkfoto.dk

Lina Ahnoff - link til website: www.linaahnoff.com

Camilla Jørvad - link til webiste: www.camillajorvad.com

Amanda Thomsen - link til webiste: www.amandathomsen.com

Tag et kig ind forbi WE DO WEDDINGS og bliv forelsket i alle de skønne bryllupsbilleder siden byder på - eller tag et kig i deres anbefalinger og bliv inspireret i alt fra headpieces til skønne brudekjoler og lækre blogs. 

Skriv en kommentar

Gudnitz Couture

Hold da op hvor er det længe siden jeg har fået skrevet indlæg her på bloggen, så glædelig jul og godt nytår til alle :D Jeg er gået glip af bloggens fødselsdag her i starten af januar og ikke mindst de mange skønne bryllupsmesser der har været holdt her i begyndelsen af 2014! Alle er dog ikke overstået og man kan stadig nå at deltage på messer fx i Herning og Odense her i weekenden!

Min programmør har dog ikke holdt fri som mig - og man kan nu igen se de nyeste kommentarer ude i højre side af bloggen - Hurra, det har jeg savnet ;)

Men den eneste rigtige måde at vende tilbage på efter 1,5 måneds afslapning må da være at vise jer nogle af de skønneste brudekjoler - fra Gudnitz Couture! De har 2 kollektioner, couture kollektionen, hvor kjolerne syes efter behov og White Label kollektionen, som er en produceret kollektion, hvor der er mulighed for at costumize kjolerne med håndlavede accessories, så kjolen tilpasses til den enkelte bruds personlighed og stil. Priserne på couture kjolerne ligger på 20.000 kr. og opefter mens White Label kjolerne ligger fra 11.500-19.800 kr. 

Det unikke hos Gudnitz Couture er, at teamet bestående af designer og beklædningshåndværkere guider kunden ved alle kjoleprøvninger. Du får derfor en yderst kompetent rådgivning og service i det unikke og private showroom, så du kan føle dig tryg og være i gode hænder hele vejen.

Men lad os se nærmere på nogen af de smukke kjoler! Det er jo det det hele handler om.

Sarah Grünewald er det nye ansigt for Gudnitz Coutures 2014 kollektion, og billederne er taget på Den Kongelige Afstøbningssamling:

Billeder af kjolerne der indgår i White Label kollektionen:I kan læse meget mere om de smukke kjoler samt bestille tid til et besøg i showroomet i København hvis du ønsker at prøve en af kjolerne på www.gudnitz.com   

Skriv en kommentar

Bryllup på tv

På onsdag blænder tv2 op for deres nye bryllupsprogram "de 7 bryllupper", som er et dokumentarprojekt hvor man følger 7 par - 7 brylluper - i 7 år - tror det kunne være ret interessant, om ikke andet for at se 7 skønne bryllupper :D Skal I se med og hvad synes i om konceptet? Konceptet kan læses om HER og nedenunder kan I se interwiev med de medvirkende fra GO'morgen Danmark.

Er ret pjattet med bryllupsprogrammer - men måske mest dem hvor de skal udvælge kjoler! Hvis andre som mig er pjatttet med bryllups tv er her lige lidt af det der kører for tiden:

Gift ved første blik
Koncenptet er at 3 par bliver gift første gang de mødes om man følger dem så i 4 uger hvor de skal bo sammen - serien er faktisk slut, men fordi den kørte på DR3 kan man se den gratis HER

TLC's bryllupsprogrammer
TLC er kanaen over alle hvis man er vild med bryllupper - Der er både say yes to the dress hvor man følger den amerikasnke brudekjolebutik Kleinfeld - kjolerne koster det samme som I de fleste danske butikker - bortset fra at der istedet for kr står $ på sedlen - så ret dyre, men lækre kjoler! Det nyeste tiltag er Randys wedding rescue som er bryllups OG makeover program i ét - gotta love it! Er man til store kjoler sender TLC om onsdages også my big fat american gypsy wedding 2 hvor sigøjnere for syet de vildeste brudekjoler, der er ingen grænser for hvor stor og farverig en kjole kan være når man er sigøjner. På TLC's hjemmeside kan man se en masse videoer og klip fra de forskellige programmer hvis man ikke selv har TLC.

Findes der programmer der kører lige nu som jeg har glemt, så skriv endelig en kommentar med dem så vi kan få dem alle med ;)

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin