Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Lækre sjaler

Så er sommeren vist ved at være ovre og efterårets bryllupper er i fuld gang. Der er ikke længere nogen garanti for godt vejr – det er der vist aldrig her i Danmark – men de lunefulde aftener er vist ved at være forbi. Derfor handler dagens artikel om en stilfuld måde at holde sig varm på - nemlig sjaler.

Søde Hannah fra Besos har sendt mig et sjal/tørklæde fra deres kollektion og det er SÅ lækkert. Det vil passe perfekt som sjal over skuldrene på bryllupsdagen hvis det skulle være lidt køligt imellem fotograferingerne eller for at holde varmen i løbet af dagen. Det bedste af det hele er at det sagtens kan bruges bagefter til et hvert outfit som et dejligt minde om dagen – det vil de fleste meget brudeagtige boleroer fx ikke. Jeg glæder mig til at få det brugt for tror det kan styles til næsten alt jeg har i skabet ♥

Besos
Sjal/tørklæde i 100% fin uld - 75x200cm (pris 499,-)

Dette sjal her er fx i 100% uld og koster kun 499,- men fås også i andre også lækre materialer og print i forskellige prisklasser. Er man modig kan sjalet jo måske være i en sjov farve der matcher skoene, være i dyreprint eller måske helt klassisk i en hvidlig nuance.  

Jeg har taget en runde på deres hjemmeside og fundet nogle fine sjaler jeg synes vil være oplagte til bryllupper - men kun fantasien sætter jo som bekendt grænser!Sjal/tørklæde i hør/viscose lækkert neutral hvidt tørklæde med flotte palietter - 70x180cm (pris 499),-Sjal/tørklæde i cashmere passer flot til bruden der er lidt gylden i huden eller hvis man bærer guld smykker - 70x200cm (pris 999,-)


Tørklæde/sjal i 100% uld lækker lilla farve der pifter lidt op men stadig i en afdæmpet neutral farve - 70x180cm (pris 449,-)


Sjal/tørkæde i Cashmere/silke til den modige brud der tør bære sort - 60x200cm (pris 799,-)

Hele udvalget af sjaler/tørklæder kan ses her på www.besos.dk og læs om tips til styling med sjaler her på deres blog :) 

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin