Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Mit bryllup ♥ Kjoleprøvning

I forlængelse af indlægget omkring køb af brudekjole og tips til prøvningerne får jeg helt lyst til at vise jer mine egne brudekjoleprøvninger. Dog er der ikke billeder fra dem alle, 1 fordi jeg prøvede virkelig mange og 2 fordi man i flere af butikkerne som tidligere nævn ikke måtte tage billeder. Øv for de butikker, de får ingen reklame her ;)

Må lige starte med at tilføje at ingen af kjolerne rigtig kommer til sin ret da langt de fleste kjoler var for store, så for at kunne bedømme om jeg endte i den rigtige må I lige se bort fra pasformen.

Først starter jeg ud med nogle af de bedre kjoler.

brudekjoler vers.1

Kjole 1-3: Prøvet hos Go-diva, eksiterer ikke længere. Det er alle Maggie Sottero kjoler og de fås nu hos House of Brides.

Kjole 4-7: Prøvet hos House of Brides i Taastrup

Kjole 8-14: Prøvet hos Lilly på strøget i København.

Var helt vild med de 3 kjoler fra Maggie sottero! Alle var blandt mine favoritter til sidst, skønne kjoler og fantastisk pasform. Jeg og mine skønne tøser der var med ude og prøve kjoler var dog alle enige om kjole nr. 3 var favoritten så måtte hive mor med ind og se den, og efter hendes godkendelse blev det kjolen. (okay okay beslutningen var ikke nem og jeg prøvede den nok en del flere gange end jeg vil indrømme her!) Kjole nr. 8 var min Lilly favorit, dog delte ingen af veninderne min begejstring for den så den blev ligesom udelukket der.

MEN – der var også en del kjoler som så godt ud på modellerne, på billederne eller på bøjlen, men som på ingen måde fungerede for mig og netop min krop. Flotte kjoler, men no-go til mig.

brudekjoler vers.2

Kjole 15: Prøvet hos Go-diva

Kjole 16-22: Prøvet hos House of Brides

Kjole 23-24: Prøvet hos Lilly på strøget

Alt for meget volumen i de to første, ligner jo nærmest en gravid i nr. 16! Nr. 19 er faktisk ganske fin her på billedet, dog lavet til en der har brug for lidt mere støtte til barmen end jeg har… Nr. 21 gider jeg slet ikke kommentere og nr. 24 får mig vist til at ligne en konfirmand.

Men hvad siger I? endte jeg i den rigtige?

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin