Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Cup Cake wrappers

Der findes tusindvis af fine forme, men ofte når de er bagt er de knap så flotte, derfor synes jeg ideen med cup cake wrappers er fantastisk. De kan købes mange steder men kan faktisk også laves billigt selv. Jeg har købt noget fint papir og en lille udstanser i Panduro hobby som jeg har tegnet skabelonen over på. Har man et monogram i forbindelsen med brylluppet kunne man lade det gå igen på wrapperen ved selv at designe dit eget papir og printe det ud. Brug gerne 120g eller 160g papir for at formen ikke bliver for slatten hvis der udstanses i den. Det er ikke nødvendigt at bruge karton.

Materialer

- Papir ( mit er fra Panduro hobby)

- Saks eller kniv og underlag

- Dobbeltklæbende tape (Fås i mange størrelser i Panduro hobby)

- Udstanser

Fremgangsmåde

Tag en af de muffinsforme du har brugt og klip ud, nu har du formen du skal bruge. Tegn den over på et stykke papir og klip ud. Læg et par cm til i toppen hele vejen over så du har noget at lave mønster i. Nu har du en skabelon der passer nøjagtig til den type forme du har brugt.

Overfør skabelonen til papiret og klip/skær ud. Inden den klippes til i enderne er det en god ide lige at teste rundt om en muffinform at den passer i omkreds. Klip til. Husk at der lige skal være en ekstra centimeter til at lime på.

Cup Cake wrapper 1

Inden den limes sammen kan du nu udstanse mønstre eller klippe en sjov kant i toppen eller måske bare lade den være hel simpel.

Tape med dobbeltklæbende tape enderne sammen og klip dem evt. lidt til hvis de ikke passede hundred procent.

Cup cake wrapper 2

Skal du ikke bruge alle formene nu er det nemmest at gemme dem usamlet så fylder de mindst og du vil have nogle på lager til den næste fødselsdag eller hvad der nu kræver flotte cup cakes :)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin