Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Big letters - *V*

Okay hele stuen er smurt ind i lim og glitter – ikke engang støvsugeren kan hjælpe mig! Men jeg har hygget mig :) Jeg har haft en travl weekend med arbejde, men fik sneget et DIY projekt ind – lidt fornøjelse skal der jo også være plads til. Noget af det jeg ser brugt mere og mere er store dekorerede bogstaver. Enten til locationbilleder eller måske som pynt ved gavebord eller kagebuffet. Jeg tog derfor et smut forbi den lokale panduro hobby og købte en masse ting til projektet.

Jeg har indtil videre fået pyntet to af bogstaverne og jeg viser jer lige her hvordan v’et er lavet. L’et skal jeg nok også vise jer, ved bare ikke lige hvor og hvornår osv., men lover det kommer! Det er et projekt der kræver lidt tid (især når man både skal tage billeder og lave film) men det er sjovt og der er tusind måder det kan gøres på.

Materialer:

Store bogstaver
Decopage lim (bliver HELT gennemsigtig når de tørrer)
Decopage pensel (almindelig pensel kan sikkert også bruges)
Glitter
Servietter (eller andet tynd papir)
Saks

 big letters materialer

Fremgangsmåde:

  1. klip en masse små stykker servietter (husk at fjerne det helt hvide lag i servietten først)
  2. Bogstavet pensles ind i decopage lim
  3. De små stykker servietter sættes på
  4. lad tørre godt, 2-3 timer
  5. Pensel igen med decopagelim og drys med lidt glitter hvis det ønskes
  6. Lad igen tørre 2-3 timer
  7. Afslut med et lag decopagelim så overfladen er forseglet – og der ikke drysser glitter over det hele ;)

 big letters fremgangsmåde

Skal bogstaverne stå op kan det være en god ide ikke at bruge decopage på bunden da den kan blive en smule ujævn og ingen vil alligevel opdage den er hvid der. Skal bogstaverne op at hænge så husk at dekorere bunden ;)

big letters resultat

Jeg har lavet en lille video af fremgangsmåden, se den her under ♥

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin