Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Bryllupskage med blomster

Et eller andet skulle jeg jo bruge bededagsferien på, og mit "lille" projekt disse helligdage (eller det er vist kun en, men pyt) var at lave en bryllupskage til bryllupsklar.dk.

Hele guiden ses her

Har I lyst til mere har jeg også lagt lidt Behind The Scenes billeder op på bloggens facebookside :)

At lave sin egen bryllupskage kan være en super idé hvis man bare ikke kan få kreative projekter nok, men er du ikke vant til at lave disse kager skal du nok ikke kaste dig ud i det for at spare penge. Indkøb af materialer, prøvekager og måske kurser som jeg var nødt til at tage ender hurtigt med at blive meget dyre, men så har man jo materialerne og færdighederne efterfølgende.

Det tager et par dage at lave en kage (i hvert fald for mig). Til brylluppet lavede jeg kagen torsdag, pyntede den fredag og spiste den lørdag ♥ Man skal nok ikke lave den før torsdag da der er flødefyld i, men jeg synes kun den bliver ekstra god af at stå et par dage.

I denne her kage var der ca. til 20-25 personer afhængig af hvornår den bliver serveret og om folk er kage-sultne ;)

bryllupskage ægte blomster

Og er jeg den eneste der er helt pjattet med det lyserøde fad? Fadet er fra Rice og kan bl.a. købes i Inspiration (det var i hvert fald der jeg købte mit). Prisen er på ca. 270 kr.

rice kagefad

HUSK også at se de tidligere indlæg vedr. bryllupskage:

Sådan pyntes med bær

Sådan lavede jeg min egen bryllupskage

Jeg har også lavet denne vejledning som er lige til at printe og følge:

Step-by-step-guide (PDF)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin