Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Blog lovin'


Langt om længe har jeg endelig fået opdateret link-siden i bunden - en masse blog lovin' er nu spredt rundt til en masse dejlige blogs som jeg selv elsker at følge med i når tiden er til det.

Skriv en kommentar

Bryllupsmesse - Video


Som afslutning på min lille gennemgang af bryllupsmessen i Bella Centeret viser jeg her en lille video jeg optog - det virkede lidt mere overskueligt end at gå og tage billeder af det hele. Må dog lige bemærke at jeg ikke er nogen videograf på nogen måde, men videoen giver et lille indblik i hvad der var af forskellige ting på messen og derfor viser jeg den alligevel.

Skriv en kommentar

Bryllupsmesse - Jannie & Maria

Det absolut hyggeligste hjørne på hele messen var nede mellem Vintage Bride/ v. Maria Lundorff Fekih (www.vintagebride.dk)  og Jannie Baltzer (www.janniebaltzer.com). De havde virkelig begge kælet for detaljerne og udsmykningen.

 Bryllupsmesse Vintage Bride
Vintage Brides stand

Det meste af min tid på messen gik med at snakke med de to søder kvinder og kigge nærmere på de flotte ting de havde taget med på messen. Marias smukke smukke vintagekjoler kunne man nemt forstå hvorfor så mange af de forbipasserende kommende brude kiggede langt efter. De er virkelig smukke og fulde af personlighed, og detaljerne på dem er helt fantastiske – var selv ret vild med en af blondekjolerne, men mangler dog lige en anledning ;) Ved Jannies vidunderlige headpieces var der også fuld af beundrende kvinder! Hvem ville ikke gerne sidde foran det lille sminkebord og prøve de forskellige kreationer som Jannie havde medbragt fra sin nye kollektion.  Jeg er helt væk i de nye som er en blanding af headpiece og slør. Rigtig boheme/vintage stil, love it ♥

 Bryllupsmesse Jannie Baltzer
Jannie Baltzers stand

Skriv en kommentar

Bryllupsmesse – modeshowet

Noget af det jeg havde glædet mig mest til ved messen var selvfølgelig det store modeshow. Hvad ville de forskellige butikker hive frem? Ville man kunne se nogen tendenser? Er der noget helt nyt på markedet eller ligner kjolerne sig selv fra sidste år? Må sige min dom er at det egentlig ikke har ændret sig så meget siden sidste år. Ingen tvivl om at blonder er det store, flotte rygge og lækre detaljer er virkelig et hit. Men er man til tyl og store kjoler er det bestemt stadig helt i orden! Så umiddelbart synes jeg at 2012 trenden tillader det hele!

Bryllupsmesse brudekjoler 1 

Må indrømme jeg siden mit eget bryllup sidste år har været fuldstændig væk i de smukke blonde kjoler. Har endda indimellem tænkt om det var det jeg skulle være endt i… men så kom den her kjole, wauw, al min kærlighed til tyl er vendt tilbage. Man kan aldrig få too much tulle ;)

Bryllupsmesse tylkjole

En ting der især var et hit under kjolerne var skoene. Kunne kun lige få nogle korte sneak peeks af dem og har desværre ingen billeder, men jeg lover jer der var vilde plateau hæle inden under i alle farver lige fra kulsorte til glimrende guld!

Bryllupsmesse modeshow

Det er lidt sjovt at se at det faktisk er de færreste af brudene der bærer traditionelt slør. Langt de fleste brude bærer enten ingenting eller en fascinator af en art. Det er selvfølgelig også nemmere at vise hele kjolens bagside frem hvis den ikke dækkes af slør, men mon ikke også det afspejler at der er en del efterhånden der leder efter alternativer til sløret. 

Skriv en kommentar

Mit bryllup ♥ Middag og dans

Så springer vi lige lidt tilbage i tiden.

Vi ankommer her til godset efter receptionen. Vi glædede os meget, hele dagen var gået så stærk og nu kunne vi endelig snart få lidt ro og få lov at sidde ned – selvom vi stadig var lidt rundtossede. Så mange indtryk på så kort tid, men også så megen kærlighed – både til hinanden men også til venner og familien der var mødt op! Vi havde lejet Sonnerupgaard Gods for en hel weekend og stod for alting selv. De fleste af gæsterne valgte at overnatte der sammen med os, og det var simpelthen så hyggeligt.

Ankomst på godset
Fotograf: Paw Jakobsen

Udsmykningen og pyntningen havde vi selv stået for dagen før, og alt var blevet som vi havde ønsket. Middagssalen var smal og aflang men lykkedes os alligevel at få det hele til at være der uden det virkede trangt.

Borddækning
Private billeder

Middagen forløb som de fleste bryllupsmiddage gør. Lækker mad, sange, taler, tårer, grin og kys på stolene, men alt er bare så anderledes når det er ens egen kok der laver maden, ens venner og familie der skriver sangene og talerne, vores egne tårer og grin og kys – så når man står i det er det langt fra en traditionel bryllupsmiddag.

bryllupsmiddag
Fotograf: Paw Jakobsen

Efter middagen var der selvfølgelig dans – som jo indledes af brudevalsen. Vi havde øvet os en smule hjemmefra så vi klarede os igennem den uden de store problemer, sikkert ikke så kønt, men vi gjorde det så godt vi kunne. Efter brudevalsen blev der spillet ”Du har en ven i mig” (fra Toy Story) som også var blevet læst op af præsten under vielsen. Puha, aftenens sidste tudetur og så var vi altså klar til at feste resten af natten ♥

Brudevals
Fotograf: Paw Jakobsen

Og det var så slutningen på mit eget bryllup. Jeg har stadig masser af kreative projekter fra dagen jeg nok skal vise frem også. Bl.a. en skøn fotovæg som virkelig var guld værd under receptionen og opskriften på min egen hjemmelavede bryllupskage ♥

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin