Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Wedding apps

Er du lige som mig helt vild med apps så er her et par forskellige bryllups-apps jeg har hentet og kigget lidt nærmere på!

(Det skal lige bemærkes at jeg ”kun” har en iPhone og derfor ikke ved om de fås til Android)

Bryllup apps


Wedding Dress look book: 6 kr.

Her kan du indtaste informationer omkring din krops type, højde, bryststørrelse, og ikke mindst nogle personlige ting og den finder ud fra dine svar forskellige kjoler der passer til din figur og personlighed. Super nem og overskuelig og indeholder mange flotte og skønne kjoler – love it


Wedding Countdown: Gratis

En nedtæller til brylluppet. Dog kan du I stedet for de traditionelle timer, måneder eller dage vælge ”heartbeats” eller ”kisses” ved at indtaste din normale puls og hvor mange gange i kysser om dagen (hvis man altså tæller)


Wedding Planning Complete: Gratis

Egentlig en ret fin app til at holde styr på det hele. Alt fra budget til gæsteliste. Nem og overskuelig menu – i pink ;) Den giver selv tjeklister til alt det et budget burde indeholde og hvad du skal have styr på i de forskellige måneder op til brylluppet.


Wedding Dresses: Gratis

Vælg brudekjoler ud fra tema og stil såsom “græske kjoler” eller “flirty”. Synes designet er lidt kedeligt, men der er mange kjoler at se igennem, og appen er jo gratis…


BrudevalsenLite: Gratis – kan opdateres for penge

Indeholder musik og trin til brudevalsen. Må indrømme jeg ikke selv har lært brudevalsen ved hjælp af den, men meget overskueligt ser det ud til. Man kan evt. prøve den gratis version inden man køber den fulde for at se om det er en måde man kan lære den på.

Kender du selv til andre apps der kan anbefales er du velkommen til at anbefale andre dem under ”kommentarer” :)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin