Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Smukke luksuriøse kjoler fra Elie Saab

Wauw, da Maria sendte mig disse billeder fra Elie Saab blev jeg da helt forelsket! Sikke nogle kjoler - og tænkt at kunne have muligheden for at bære dem til sit bryllup! Vintage Bride på Frederiksberg er netop blevet forhandler af disse smukke smukke kjoler, der dog også har eksklusiv pris på omkring de 70.000kr. Sikke en drøm det må vare at have en af disse kjoler på for blot en enkel dag. Blonder og tyl - love it ♥


Maria fra Vintage Bride siger følgende om kjolerne:

"De overdådige rober fra Elie Saab er som taget ud fra 1950-erne i ægte Grace Kelly stil. De er så meget mere end nogen andre kjoler jeg har set! Det her er couture! Kjolerne er modsat mit normale sortiment - meget store og appallere til bruden hvor kun det absolut bedste er godt nok. Det er dydige, royale kjoler med en særklasse af elegance."


  

maria


Et lille udpluk af de smukke billeder fra Elie Saabs kollektion:


Er du også blevet forelsket i disse smukke kjoler så kontakt Maria fra Vintage Bride på tlf. 31 31 19 71 eller mail: info@vintagebride.dk. Maria er pt. eneforhandler af disse smukke kjoler i hele Skandinavien.

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin