Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Jannie Baltzer 2014

Oh my – jeg er så forsinket med den her artikel! Den skulle jo være skrevet for flere uger siden, men ja den ene dag tager hurtigt den anden her når man går hjemme på barsel, så derfor kommer den altså først nu, Jannie Baltzers 2014 kollektion! Hurra – glæder mig hvert eneste år til at se hendes alt for lækre kollektioner! Jeg bar jo selv Jannie Baltzers Agnes tilbage i 2011 da jeg blev gift, og har siden det været fuldstændig forelsket i hendes headpieces!

Og selvfølgelig gør hun det igen, skaber en fuldstændig smuk og fortryllende kollektion – igen fotograferet at den super dygtige fotograf Sandra Åberg.

Priserne ligger hvor de plejer at ligge, ikke i den billige ende, men det er virkelig også et lækkert, smukt og unikt stykke kunst man får for pengene, og der er kræset for detaljen hele vejen igennem. Her 3 år efter ligner min Agnes stadig sig selv, også selv om den efterhånden er godt brugt til diverse fester.  Priserne kan ses på Jannie Baltzers hjemmeside hvor man også kan købe de forskellige headpieces.

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin