Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Bryllup på tv

På onsdag blænder tv2 op for deres nye bryllupsprogram "de 7 bryllupper", som er et dokumentarprojekt hvor man følger 7 par - 7 brylluper - i 7 år - tror det kunne være ret interessant, om ikke andet for at se 7 skønne bryllupper :D Skal I se med og hvad synes i om konceptet? Konceptet kan læses om HER og nedenunder kan I se interwiev med de medvirkende fra GO'morgen Danmark.

Er ret pjattet med bryllupsprogrammer - men måske mest dem hvor de skal udvælge kjoler! Hvis andre som mig er pjatttet med bryllups tv er her lige lidt af det der kører for tiden:

Gift ved første blik
Koncenptet er at 3 par bliver gift første gang de mødes om man følger dem så i 4 uger hvor de skal bo sammen - serien er faktisk slut, men fordi den kørte på DR3 kan man se den gratis HER

TLC's bryllupsprogrammer
TLC er kanaen over alle hvis man er vild med bryllupper - Der er både say yes to the dress hvor man følger den amerikasnke brudekjolebutik Kleinfeld - kjolerne koster det samme som I de fleste danske butikker - bortset fra at der istedet for kr står $ på sedlen - så ret dyre, men lækre kjoler! Det nyeste tiltag er Randys wedding rescue som er bryllups OG makeover program i ét - gotta love it! Er man til store kjoler sender TLC om onsdages også my big fat american gypsy wedding 2 hvor sigøjnere for syet de vildeste brudekjoler, der er ingen grænser for hvor stor og farverig en kjole kan være når man er sigøjner. På TLC's hjemmeside kan man se en masse videoer og klip fra de forskellige programmer hvis man ikke selv har TLC.

Findes der programmer der kører lige nu som jeg har glemt, så skriv endelig en kommentar med dem så vi kan få dem alle med ;)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin