Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Gudnitz Couture

Hold da op hvor er det længe siden jeg har fået skrevet indlæg her på bloggen, så glædelig jul og godt nytår til alle :D Jeg er gået glip af bloggens fødselsdag her i starten af januar og ikke mindst de mange skønne bryllupsmesser der har været holdt her i begyndelsen af 2014! Alle er dog ikke overstået og man kan stadig nå at deltage på messer fx i Herning og Odense her i weekenden!

Min programmør har dog ikke holdt fri som mig - og man kan nu igen se de nyeste kommentarer ude i højre side af bloggen - Hurra, det har jeg savnet ;)

Men den eneste rigtige måde at vende tilbage på efter 1,5 måneds afslapning må da være at vise jer nogle af de skønneste brudekjoler - fra Gudnitz Couture! De har 2 kollektioner, couture kollektionen, hvor kjolerne syes efter behov og White Label kollektionen, som er en produceret kollektion, hvor der er mulighed for at costumize kjolerne med håndlavede accessories, så kjolen tilpasses til den enkelte bruds personlighed og stil. Priserne på couture kjolerne ligger på 20.000 kr. og opefter mens White Label kjolerne ligger fra 11.500-19.800 kr. 

Det unikke hos Gudnitz Couture er, at teamet bestående af designer og beklædningshåndværkere guider kunden ved alle kjoleprøvninger. Du får derfor en yderst kompetent rådgivning og service i det unikke og private showroom, så du kan føle dig tryg og være i gode hænder hele vejen.

Men lad os se nærmere på nogen af de smukke kjoler! Det er jo det det hele handler om.

Sarah Grünewald er det nye ansigt for Gudnitz Coutures 2014 kollektion, og billederne er taget på Den Kongelige Afstøbningssamling:

Billeder af kjolerne der indgår i White Label kollektionen:I kan læse meget mere om de smukke kjoler samt bestille tid til et besøg i showroomet i København hvis du ønsker at prøve en af kjolerne på www.gudnitz.com   

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin