Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Mit bryllup ♥ Accessories

Flere har spurgt ind til bl.a mine smykker på dagen, så her kommer lige en gennemgang af hvad det var jeg bar og hvor det kan købes :)

Mine smykker

Armbånd og øreringe er begge fra Dyrberg/kern. Øreringene er vist nok udgået, men jeg ved ikke om man kan være heldig stadig at finde dem nogen steder. Jeg er super glad for dem i hvert fald og bruger dem stadig meget.

Pris øreringe: 550 kr.
Pris armbånd: 850 kr.

Det sidste billede er af min vielsesring og min forlovelsesring. Jeg bar ingen halskade.

mine smykker til bryllup

Headpiece

Jeg bar ikke slør men headpiece fra Jannie Baltzer.

Modellen hedder Agnes og koster EUR 255 - hvilket svarer til ca. 1.900 kr. Der er både kam og clips på indersiden af headpiecet så det sad godt fast og faldt ingen vegne, er super glad for det og bruger det stadig til fest :)

Der findes billeder af hvordan jeg bar den bl.a. HER

headpiece til bryllup fra jannie baltzer

Strømpebånd

Som traditionen foreskriver havde jeg selvfølgelig købt et strømpebånd, dog fik jeg aldrig rigtig gået med det. Det var meningen at jeg ville have taget det på efter kirken men glemte det. Da der blev slået på glassene under middagen for at jeg skulle vise strømpebåndet frem, var manden hurtig til at få det på og det var derfor ham der fik lov at vise det frem ;)

Strømpebåndet er købt hos Annies Slør og koster 150 kr.

Min taske

Min taske er købt hos etsybutikken Keepbags. Der findes flere forskellige variationer af tasken. Denne her model koster ca. 300 kr.

min taske til bryllup

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin