Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Konvolut Invitation

Hvad med at lave konvolut og invitation ud af samme stykke karton og spare lidt på materialer? Dagens kreative projekt er en invitation jeg har lavet som foldes som en konvolut - men tror nu kun jeg vil undlade en rigtig konvolut hvis jeg afleverede dem personligt, jeg stoler ikke helt på postdanmark ville kunne levere dem uden de går i stykker.

Hele DIY guiden med billeder og video af hvordan man laver invitationen kan ses på bryllupsklar.dk her: DIY-GUIDE

konvolut bryllupsinvitation

Husk også at se de tidligere invitationsguides:

Boarding Pass Invitation ♥ Kvadratisk pocket invitation ♥ Pink pocket invitation ♥

Skabelon til min egen bryllupsinvitation 

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin