Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Påfugle invitation

Glædelig "næsten" fredag. Jeg smutter på weekend hjem til familien, og jeg laver derfor lige mit weekendindlæg allerede i dag, mon ikke det går ;) Jeg viser her hvordan man kan lave en lidt større lommeinvitation end vi er vant til, med påfuglefjer som tema - man kan selvfølgelig nemt bruge samme udgangspunkt med andet end påfugle fjer.

Selve invitationen er en lomme invitation som jeg tidligere har forklaret step for step hvordan laves, så her viser jeg bare lige billederne. Bemærk dog at udgangspunktet her ikke er en A4, men et stykke karton der måler 30x30. Det fås i det fleste hobbyforretninger da det er denne type der bliver brugt til scrap bøger. Dette er fra Panduro Hobby.

påfugle invitation til bryllup

Indholdet kan laves på flere måder. Her har jeg lavet den meget simpel og kun sat en side i lommen, men man kan jo sætte alle de informationssider i som man ønsker og enten sætte dem pænt i orden som HER eller mere tilfældig og rodet som HER.

påfugle invitation til bryllup

Invitationen lukker jeg med et papirsbånd. Rundt om papirsbåndet er der sat et grønt satinbånd. Både papiret og satinbåndet er samlet foran med dobbeltklæbende tape. For at skjule samlingen sætter jeg en label på. Jeg har på bagsiden af labelen sat nogle hvide fjer, det kunne jo passende have været små påfugle-fjer, men dem havde min Panduro Hobby  ikke lige nogen af. Båndet glides nu af for at åbne invitationen.

påfugle invitation til bryllup

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin