Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Simpelt takkekort

2012 sommerbryllupperne er skudt i gang, men bare fordi brylluppet er ovre mangler der stadig et af de helt store DIY projekter - takkekort! Har I mange at takke kommer her et simpelt bud på et nemt og hurtigt takkekort.

Du skal bruge følgende redskaber:

takkekort til bryllup - redskaber

Linial, falseben, skæreunderlag og en god kniv (papir/karton og printer)

Sådan laves takkekortet

Takkekortet er simpelt og kan printes på tykt papir/karton. Det måler 14x28 cm, og bukkes så på midten så det foldede kort fylder 14x14 cm - så passer det i de fleste standard kvadratiske kuverter på markedet.

Jeg har brugt følgende skrifttyper: Den store skrift er "scriptina" og den mindre er "champagne & Limousine".

I den nederste halvdel af din ramme på 14x28 cm indsætter du et valgfrit billede og en tekst. Print og skær til.

takkekort til bryllup - diy guide

Efter at have skåret ud og falset langs midten bukkes kortet og er nu klar til at blive sendt. Om man i forvejen har skrevet teksten på computer og sat ind eller man skriver i hånden er en smagssag omkring stil og personlighed. Man kan evt lave en standard tekst på computeren og tilføje en personlig tak i hånden til sidst.

takkekort til bryllup - færdig

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin