Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Stansejern


Wuhuu! I dag fik jeg mig min lille pakke med de stansejern jeg havde bestilit i torsdags :) Hvis man har en lille tålmodighed som jeg har så skal man altså aldrig bestille noget torsdag aften, for det betyder man først har det mandag!

Nå, men pyt skidt, jeg overlevede ventetiden og har nu tænkt mig udstanse ting de næste 100 timer! Tror virkelig de to nye venner her kan spare mig for masser af tid med både kniv og saks! Gid jeg havde købt dem meget før!!

Lover der kommer masser af indlæg med ting jeg har stanset når jeg engang får stoppet igen ;)

stansejern til DIY

Stansejernene er købt her

Den store "scallop" måler 2" = 5,1 cm
Den lille cirkel måler 3,5 cm

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin