Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Idéer til oppyntning

Da jeg tilbage i August holdte navngivingsfest for min datter skulle jeg for første gang lave pynt til et telt. Måske nogen kan blive inspireret. Tænker at man sagtens ville kunne bruge mange af ideerne til både bryllup, fødselsdag, barnedåb osv. 

Farvetemaet var pink, grå og gul

Bordkortene: 

Bordkortene var små billeder af Vigga (kunne jo være sjove billeder af brudeparret hvis det var bryllup - eller måske billeder af gæsterne). De var printet ud på tykt papir, klippet ud og limet på en lidt større cirkel jeg havde udstukket med dette stansejern. Derefter var det limet på en flap med gæstens navn og til sidst et stykke farvet karton med samme form som flappen med navn - dog lidt længere.

Derefter havde jeg lavet en vifte i karton (dem man lavede da man var barn hvor man bukker den ene vej så den anden vej osv) og bukket på midten og limet sammen så det bliver en cirkel.


Pynt på bordene:

Istedet for blomster har jeg lavet pin wheels. Har brugt scrapkarton fra panduro (30x30 cm ) hvor der blev i alt 4 ud af (de måler hver 15x15cm). Har klippet lidt ind på midten og samlet med en tegnestift som er sat ind i et grillspyd af træ. De kan ikke dreje så godt, så det er mest til pynt ;)


Pynt til loftet:

I loftet havde jeg hængt store cirkler af foldet karton - samme princip som bordkortene. Derudover havde jeg lavet simple bannere i farvetemaets farver.


Kagebuffet:

Til kagebuffeten havde jeg lavet små skilte til cupcakene, drinkspinde, cupcakewrappers (se opskrift HER) og en hjemmelavet opsats til mine cupcakes. Den er lavet ud af forskellige størrelser pap beklædt med karton og så alm. engangsglas limet imellem lagene.

Pompommerne er købt i Søstrene Grene (shame on me ;) )

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin