Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Lidt stille for tiden:)

Som I nok har bemærket er der lidt stille på bloggen for tiden. Det skyldes jeg er startet op på barsel og har 100 projekter der skal nåes inden baby kommer til verden - forhåbentlig snart! Har termin næste uge så nu kan det vel ikke vare længe (forhåbentlig!). Jeg håber på at der stadig bliver tid til at opdatere bloggen lidt indimellem babysavl og middagslure, men jeg ved endnu ikke hvor meget. Jeg skal stadig prøve at svare på alle jeres kommentarer både her på bloggen, på facebook og på mail hvis I har nogle spørgsmål :)

Fotograf Tina Liv

Jeg skal også have gjort op med mig selv på et tidspunkt hvor meget denne blog må omhandle babyrelaterede emner - måske jeg har brug for jeres mening her! Bloggen vil selvfølgelig stadig have udgangspunkt i bryllupper og fester og bliver IKKE nogen babyblog på noget tidspunkt, men måske nogen kan hente inspiration i de kreative projekter jeg får tiden til at gå med på barsel - det ved jeg ikke (?)...

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin