Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Simple brudekjoler

Er du på jagt efter en simpel brudekjole kan det være at du kan finde kjolen uden for brudekjolebutikkerne og spare lidt penge. Både Monsoons bryllupslinje og Asos har fine bud på simple brudekjoler der kan bruges til det simple bryllup, rådhusbrylluppet, brunchen dagen efter eller måske på bryllupsrejsen. Og det gode ved en simpel kjole er jo at man kan give den max gas med tilbehøret - måske et par rigtig lækre dyre sko ;)

simple brudekjoler fra monsoon

Ovenstående kjoler er alle fra Monsoons bryllupslinje. Mange flotte kjoler fra 999 og op.

asos kjoler

Ovenstående kjoler er alle fra Asos. Kjolerne er super skønne og enkle og overkommelige rent prismæssigt.

Skriv en kommentar

Vores egne takkekort

Der er godt gang i sommerens bryllupper og mange er ved at være overståede - derfor er det tid til takkekort ♥

I dag vil jeg lige kort vise hvordan vores egne så ud. Simple og fulde af billeder. Jeg designede et layout fuld af billeder. Et stort på forsiden med tekst, 9 små på bagsiden og endnu et stort inde i og fik det printet ved optimalprint.

Inden i var der en blank side hvor jeg klistrede en tekst på der først var sat fast på et sort stykke karton. Teksten var den samme i alle takkekort, nedenunder tilføjede vi i hånden så små personlige tekster :)

vores takkekort

Skriv en kommentar

Bryllupsrejse - Florida

Jeg har glædet mig til at fortælle om Karina og Sørens bryllupsrejse til Miami - både fordi det altid er skønt er høre om og blive inspireret af andres rejser, men også fordi jeg faktisk selv står og skal til USA og bl.a. Florida om 3 uger - og så  er det jo vidunderligt lige at få lidt tips og ideer inden man rejser. Det ser ud til at have været en skøn tur, og jeg glæder mig MEGET til selv at skulle afsted nu :)

Destination(er):

Florida – Orlando – Key West – Miami

Budget:

15.000 kr. for 2 stk billetter og 20.000 kr. i lommepenge.

Antal dage:

16 dage 

Rejsetid:

11timer i luften – plus ventetid

Hvilken dato blev i gift:

26. maj 2012

Dato for bryllupsrejse:

5. juli 2012

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Hvorfor valgte i netop denne destination for jeres bryllupsrejse:

Vi har begge igennem flere år drømt om at komme til USA og da Karina har en veninde i Florida var der ingen tvivl om at det var der vi skulle hen. Vi synes det var rart med en base og tage ud derfra og vi valgte helt klart også USA pga. de mange oplevelser der var muligt. Det gode vejr var selvfølgelig også med i vores overvejelser – vi elsker sol og sommer :)

Hvad var den bedste oplevelse:

Key West var helt klart en af de bedste oplevelser. Smukt smukt område – en fantastisk tur ud over alle broerne – selve byen var fantastisk og smukt bygget op. Husene var meget charmerende – ret New Orlenes agtig… Smukke strande og spisesteder / barer at opleve. Et sted virkelig at chille.

Så er der alle parkerne i Orlando det skal også opleves. Vi var i Sea World – Universal studio og Kennedy spacecenter. Der får man virkelig en på opleveren og havde vi børn med havde vi helt klart også taget i Disney World som ligger samme sted. Man kan bruge dage på at opleve de parker og der er så mange fantastiske oplevelser at få.

 Vi havde en enkelt dag ved Miami Beach og det var helt klart et sted vi kunne se noget  mere af, der var utrolig smukt og flotte strande.

Vi brugte også en del tid på bare at slappe af ved poolen i min venindes baghave. Vi nåede desværre ikke at svømme med delfiner og komme på flodpram hvor man kan se aligatore, men helt sikkert noget vi skal opleve næste gang.

Gik der noget galt:

Vi har ikke opdaget at noget er gået galt. Vi kunne måske havde forberedt os lidt mere hjemmefra, men vi havde også lyst til at tage tingene som de kom. Men vi havde også 16 dage at gøre godt med så et følte vi også at der var plads til.

Hvilke selskaber brugte I?

Vi bestilte rejsen igennem Expedia.dk og fløj med SAS og AA. Vi boede som sagt hos en veninde men i Orlando valgte vi Best Western som var rigtig fint til prisen 600 kr. pr. nat for 2 voksne m/morgenmad. I Key West var det lidt dyrere at bo på Lexington pr. nat for 2 voksne 720 kr. uden morgenmad.  

Gode råd til par der overvejer denne destination for deres bryllupsrejse:

Det tidspunkt vi rejste på var faktisk orkansæson – men der har ikke været det store i Florida de sidste 6 år. Der var regn og lyn, men ikke noget der gjorde rejsen dårligere. De siger september / oktober eller februar og marts er fin at rejse på og ikke så varmt og fugtigt.

En god ting at vide er at man skal ligge 6 % oven i den pris der står på alle vare, det er tax. Så når man tror man står med det præcise beløb så bliver det altid højere.

Man skal helt klart opleve Miami Beach – Key West – parkerne og aligator sumpbåde (selvom vi ikke nåede det)

Godt at planlægge sine dage hjemmefra hvis man ikke har meget tid for dagende flyver hurtig afsted i USA.  Vi blev også enige om at det er vigtigt at bestemme sig for et område og ikke tage for store afstande og ikke begynde med en masse indrigsflyvninger selvom det er billigt. Man kan hurtig komme til at gabe over for meget fordi man så gerne vil se og opleve det hele.

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Tusind tak til Karina og Søren for at dele både historier og billeder fra deres fantastiske bryllupsrejse ♥

- Se flere skønne bryllupsrejser her

Skriv en kommentar

Min boudoir oplevelse

Må indrømme jeg faktisk er lidt nervøs over dagens indlæg. Lovede jo i går at jeg ville vise et par af de boudoirbilleder jeg selv har fået taget og selvom de vises på både Tina Livs hjemmeside og facebook side, så er jeg altså lidt nervøs for at ligge dem op her på bloggen, og det er jo lidt fjollet... men jeg har alligevel valgt et par stykker (eller 5!) ud som jeg viser herinde, er jo glad for billederne og stolte af dem, men altså, det er jo stadigvæk mig i undertøj til min mand, så føles lidt personligt.

Jeg havde en rigtig hyggelig dag med Tina Liv, hendes søster Mette og min egen veninde som jeg havde taget under armen. Fordi det var første gang Tina prøvede at tage boudoir tog det lidt ekstra tid da vi prøvede meget forskelligt, så vi var alle godt trætte efterfølgende, og mine knæ gjorde ondt i flere dage - det er hårdt at være model ;) Billederne blev taget på et hotel i København - muligvis verdens mindste værelse, men altså, det lykkedes os at være 4 mennesker derinde samt al Tinas udstyr alligevel.

mette boudoir

Fotograf Tina Liv

Jeg købte et album med plads til 18 billeder og med meget tykke sider hos den lokale fotoforhandler. Billederne blev printet i 23x23 ved Tina Liv så de fyldte hele siden ud og blev limet på med spraylim.

boudoir album

Så - nu vil jeg straks lave noget andet og prøve at glemme at jeg lige har lagt billeder af mig selv ud på nettet i undertøj ;)

Skriv en kommentar

Boudoir Marathon med Tina Liv

En af de populære morgengaver til manden er boudoir billeder. Boudoirbilleder er sensuelle frække billeder af dig selv, ikke pornografisk overhovedet, men smukke billeder der oser af kvindelighed og måske lidt sex. Her er det glimtet i øjet der er fokus på istedet for fuldkommen nøgenhed, det er det usagte frem for det tydelige. Et boudoir var førhen det sted i huset hvor fruen kunne trække sig tilbage, det sted hvor hun kunne lade snørren i de stramme korsetter løsne op. Det var med garanti det rum alle mændende fantaserede om! Senere hen er boudoir brugt om påklædningsværelser og sovekamre - igen små elegante rum hvor kvinden viser alle hemmelighederne frem.

Sidste år i April stod jeg og skulle smide (næsten al) tøjet foran en fotograf - jeg kendte hende ikke og hun havde aldrig prøvet sådan noget her før. Vi havde talt over mail og sendt tusindvis af billeder frem og tilbage og vi var fuldstændig enige om hvad der var lækkert og hvad der var for meget. I dag er jeg SÅ glad for at jeg turde gøre det og Tina Liv har fotograferet masser af skønne kvinder siden. Tina er i dag blevet en skøn veninde og da hun  forleden spurgte om jeg kunne tænke mig at være en flue på væggen til en af hendes boudoir marathoner var jeg ellevild - selvfølgelig ville jeg da det. så I weekenden var jeg altså så heldig at få lov til at være med til Boudoir Marathon med Tina Liv da hun kom til København. 4 skønne piger skulle foreviges af Tina, og jeg var nærmest ligeså spændt som de var. Alle var søde og lod mig være med på en kigger – men jeg viser selvfølgelig ingen billeder af dem da det stadig er en hemmelighed hvem de er :) Så billederne jeg viser er en masse behind the scenes billeder der viser lidt om hvad der sker før og under et boudoirshoot. En af de kommende dage kan jeg fortælle lidt mere om mit eget photoshoot, og måske vise et par billeder frem her på bloggen - hvis jeg tør ;) Men først gælder det altså boudoir weekenden.

Boudoir-teamet

Boudoir teamet når du booker Tina Liv. Tina Liv står bag kameraet og hendes søster Mette sørger for stylingen så du er top lækker.

Dette er altså en lille eksklusiv mulighed for at komme med backstage hvis man selv overvejer at få taget boudoirbilleder. Dette må jo ikke ses som et generelt indlæg om hvordan det foregår at få taget boudoir da jeg ikke aner hvordan andre griber det an – det her er hvordan et Tina Liv boudoirshoot foregår.

Før shootet starter:

Da dette var boudoir maraton på et hotel skulle værelset klargøres. Tina har ild i røven, hopper og springer rundt og glæder sig til at pigerne begynder at komme. Kamera kufferten rulles frem (ja vi andre har en taske til kameraet, Tina har en kuffert!) og der pakkes alt mulig gear og stativer frem. Imens gør hendes søster Mette klar til hår og makeup på badeværelset. Øjenskygger i alverdens farver og pensler i alle størrelser ligges klar. Jeg var selv heldig og få lov til at stå for stylingen af modellerne så headpieces og smykker blev lagt klar så jeg kunne matche de kommende boudoir-modellers smykker med deres medbragte undertøj.

boudoir smykker

Jeg havde medbragt en masse forskellige smykker til at style modellerne med i tilfælde af de havde brug for at låne lidt accesories - bl.a. mit fine Jannie Baltzer headpiece jeg selv bar til mit bryllup.

Modellens ankomst:

Fremover betegner jeg kvinden der er så heldig at få taget billeder for modellen, og det må endelig ikke misforstås, men sådan en dag er man altså model for en dag! Og det er uanset højde og drøjde, ALLE har noget smukt at byde på og uanset hvor nervøs man er og hvor meget man ønsker at skjule diverse kropsdele, så er man smuk og Tina bringer det frem på flotteste vis! Så selvom jeg skriver modellen er det altså helt almindelige kvinder, og du må aldrig tvivle på at fordi du ikke ser dig selv som en model, så kan du ikke få taget de smukkeste billeder – faktisk blev jeg ret opmærksom på at det nemt kan være en fordel at have lidt for meget, og det er ofte de sider man selv finder mindre flatterende som faktisk kan skabe de unikke billeder.

Klargøring:

Det første møde er super spændende. Ingen kender hinanden og Tinas job er her hurtigt at afkode hvem modellen er som person – er hun genert, blufærdig og hvad ser hun selv som sine mest flatterende sider. Så bliver tasken åbnet og frem hives der det ene lingeri efter det andet, der udvælges nogle sæt i fællesskab og modellen og Tinas søster Mette forsvinder ud på hotellets badeværelse for at ordne hår og makeup. De næste mange minutter står i skønheden og hyggens tegn så nerverne kommer lidt i ro. Mette vil gerne vide alt - hvorfor får du taget boudoir? hvor har du fortalt kæresten du er? osv. Nogle af modellerne har en veninde med og nogen er alene, det er lidt forskelligt hvad man har lyst til. Veninden må selvfølgelig gerne hygge sig sammen med jer under stylingen :)

boudoir styling og makeup

Tinas søster Mette styler modellerne

I mellemtiden laver  Tina sin setliste – dvs. en lille oversigtsplan over de forskellige poseringer modellen skal igennem. Nu kender hun lidt af deres personligheder og har set hvilket tøj de har medbragt og kan derfor nu udvælge billedernes stil. Setlisten er vigtig så man ikke glemmer noget i farten, derudover er det godt med en plan for hvornår der skal skiftes tøj og møbler flyttes så man kan undgå at skifte frem og tilbage for meget. Der vælges baggrunde og hotelværelset møbler flyttes rundt således der bliver plads til de forskellige opstillinger.

boudoir - setliste og poseringer

Imens Mette styler modellen på hotellets badeværelse sidder Tina og jeg og laver setlisten - og muligvis fjoller lidt rundt - ingen kommentarer til det nederste billede, det var IKKE en af de poseringer der blev valgt ud ;)

Selve boudoirshootet:

Så er det tid. Modellen har nu været i Mettes kyndige hænder og Tina er klar. Det er nu de værste nerver melder sig – og tro mig jeg kan stadig huske det fra da det var mig der var modellen! Tina starter næsten altid med billeder i sengen og modellen bliver placeret. Tina instruerer og både mig og Mette er over modellen hele tiden med smykker og rettelser på håret, så intet er overladt til tilfældighederne.

Boudoir behind the scenes 1

Tina arbejder bag kameraet og viser modellen hvordan hun skal udføre poseringerne

Stemningen er afslappet og det er den nødt til at være for når Tina beder om missekatteøjne og frække blikke er det vigtigt at kunne grine lidt af sig selv. For det ER altså ikke bare sådan lige til at sende missekatteøjne til en man ikke har mødt før, og hvad er egentlig missekatteøjne? Det hele er lidt grænseoverskridende, men jo mere man griner og prøver sig frem jo bedre bliver det, og Tina er god til at vise små sneak peeks på kameraet så man ikke famler helt i blinde men har en ide om at de fjollede poseringer man står og laver rent faktisk ser super sexede ud. Jo mere tryg man bliver igennem sessionen jo mere presser Tina på. Hun overskrider aldrig folks grænser men hun sørger for at få rykket dem en smule. Ting man aldrig turde have gjort til at begynde med bliver nemmere og nemmere jo flere poseringer man når igennem, og når stemningen er let og der hygges imens virker det knap så pinligt som man kunne frygte - at stå der og tage lidt på sig selv foran kameraet.

Boudoir behind the scenes 2

Tina viser flere poseringer og der bruges baggrunde, tæpper og rekvisitter i stor stil

Efter:

Efter at have været igennem en masse poseringer og højst sandsynligt har fået rykket sine grænser en smule er det hele slut. Der klædes om på hotellets badeværelse som også er modellen omklædningsrum hvor hun kan have lidt privatliv. Makeuppen fjernes så ingen derhjemme lægger mærke til noget og alt undertøjet pakkes igen ned i tasken. Nu er der ikke andet for modellen at gøre end at tage hjem og afvente mail fra Tina med et link til de smukke billeder.

 

FAQ om Boudoir (svarene er gældende for boudoir ved Tina Liv)

Hvem kan få taget boudoir? - ALLE! Tynd, tyk, høj, lav, strækmærker, tynde lår, krøllet hår, fladt hår, bumser og fladbarmede - ALLE kan blive super sexede. Alle har et eller andet område de ikke er så vilde med, og man har tendens til at fokusere ALT for meget på det område. Tina fokuserer på alle de andre områder og måske som jeg nævnte tidligere kan det være at det du troede var en ulempe ved dig kan vendes til at blive din største fordel ;)

Hvor meget undertøj skal man medbringe? – en 3-4 sæt er passende, derudover kan det være en god ide at vælge nogle forskellige typer således alle billederne ikke bliver for ens. Trusser med blonder kan være en god ting til billeder hvor der zoomes lidt ekstra ind på bagdelen ;)

Skal jeg medbringe andet end undertøj? – Ja endelig! Det kan være sko, selvsiddende strømper, korset, hofteholder, smykker, headpiece/slør og måske et strømpebånd. Har kæresten nogle ejendele kan de evt. bruges som rekvisitter under fotograferingen. Det kan også være en god ide at medbringe lidt drikkelse og snacks – måske et glas rødvin lige kan lette nerverne ;)

Må jeg medbringe en veninde? – Selvfølgelig, føler du dig mere tryg ved at have en med så tag hende endelig under armen. Men sørg for at det er en veninde som du tør udstille dig selv overfor således det ikke bliver en hæmsko at en der kender dig sidder og kigger på.

Skal jeg selv lægge makeup? – Nej Tina har sin søster Mette med som står for make-up og hår, så du er toplækker til boudoirsessionen

Hvad kan jeg gøre for at forberede mig? – Fjern uønsket hår og læg en flot neglelak ;) resten bliver sørget for! Øv dig evt. foran et spejl i at se hvordan du fremhæver de ting du selv finder mest attraktiv ved dig selv, hvordan strutter du bedst med numsen og hvordan placeres hovedet så du undgår at lave dobbelthage – alt det kan man godt øve sig i hjemmefra – og Tina er også god til at guide dig løbende.

Hvor lang tid tager en session? Afsæt 2-2,5 time (inkl. styling) så burde der være tid nok, nogen gange tager det lidt længere tid andre gange knap så lang tid, det afhænger af hvor mange gange der skal skiftes tøj og hvor lang tid stylingen varer.

Hvordan booker jeg Tina Liv? – Du kan se mere om priser, portfolio og booking på www.boudoirbytinaliv.com - Du kan også følge Tina på hendes facebook side Fotograf Tina Liv.

Husk at du også kan læse mit tidligere interview med Tina omkring hendes bryllupsfotograferinger for det er hun selvfølgelig også knalddygtig til ♥

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin