Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Navnetags til glasset

Jeg har en lille smule dårlig samvittighed for jeg viser jer her et billede som jeg simpelthen ikke kan huske hvor jeg har fra så aner ikke hvem jeg skal kreditere for det. Men synes simpelthen ideen er så fin og sød så håber personen der ejer billedet kan tilgive mig ♥

Små tags til glasset er perfekt til hvis man holder fx et havebryllup, eller måske en fest hvor man mingler meget og stiller glassene fra sig rundt omkring - eller måske som et simpelt bordkort?

I den nærmeste tid skal jeg nok lige få lagt nogle printable navnetags op på bloggen som gratis download i tilfælde nogen har lyst til at kopiere ideen :)

glastag

Skriv en kommentar

Mine favorit fonts - del 1

Jeg elsker elsker elsker skrifttyper og kan bruge flere timer på at sidde og finde de rigtige til de forskellige projekter. Jeg har et hel lager af smukke, sjove og whimsy skrifttyper, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer - for de fleste kan hentes helt gratis! Her får i 10 af mine favoritter for tiden ♥

Fonts del 1

Skrifttyperne kan hentes her:

Scriptina (overskriften på min blog) - Whimsy TT - Pompiere - Poiret One - Champagne & Limousines - Men In Black - Loved by the king - Jellyka Endless voyage - Engagement - Daniel

Sådan insallerer du skrifttypen:

  • Windows 7/Vista: Højreklik på filen > "Installer"
  • Windows XP: Læg filen på C:\Windows\skrifttyper
  • Mac OS X: Dobbeltklik på font filen > "Installer skrift" knappen
Skriv en kommentar

Work in progress...

Puha der sker en del her bag kulisserne i disse dage (eller rettere sagt den sidste måned!) Bloggen kommer i løbet af de næste par uger til at få sig en større opdatering og ikke mindst nyt design som der virkelig arbejdes hektisk på at få til at se ud som jeg forestiller mig inde i mit hoved.

Den større opdatering kommer blandt andet til at byde på mange flere fremtidige ”free downloads” end i dag – og ikke længere kun til bryllup men også til andre festlige begivenheder. Bryllup vil dog stadig være mit største fokuspunkt, men har så mange andre ideer at de altså fremover også vil være at finde på bloggen :)

work in progress

Så hvis der er lidt stille her på bloggen de næste par uger er det ikke fordi jeg har glemt den, tværtimod, fokus ligger bare lige behind the scenes! Lover dog der nok skal komme indlæg på i det omfang jeg kan overskue, så glem endelig ikke at kigge forbi

Jeg GLÆDER mig til at vise jer den nye og forbedrede side som  I forhåbentlig vil synes mindst lige så godt om som det der er her i dag. Selvom jeg er rimelig langt med opsætning af den nye side tager jeg jo altid gerne imod råd/ideer til hvad I kunne tænke jer siden skal indeholde og fungere. Det er ikke sikkert det kan nå at komme med i denne omgang, men gemmer altid på jeres gode råd og ønsker. Både til opbygning af siden men også ideer til kommende indlæg! I kan sende dem på mail info@toomuchtulle.dk eller skrive dem nedeunder som en kommentar :)

-          Og husk så at det er i dag at der skal laves cupcakeskilte til fodboldkampen i aften ;)

Skriv en kommentar

Rød/Hvide Party Circles ♥

Mangler du cupcake toppers til næste fodboldkamp eller til temabrylluppet? Så er der her nogle gratis cupcake toppers lige til at printe i rød/hvide farver. Klar til at udstanse. Vejledningen står på arket øverst. Har du ikke en udstanser der passer i størrelse kan du også klippe med en saks eller en kniv.

DOWNLOAD CUPCAKE TOPPERS HER (A4 PDF)

Cupcake toppers i rød/hvid

Sådan ser de færdigklippede cupcake toppers ud:

Cupcake toppers DIY

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin