Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Lærredsbilleder

En rigtig god måde at vise sit yndlingsbillede fra fx brylluppet frem på, er som et lærredsbillede på væggen. Jeg har selv et hængende fra vores Trash the Dress session med Tina Liv i soveværelset

Billedet måler 80 cm x 50 cm. 

De fleste fotografer tilbyder print på lærred, men gør din fotograf det ikke kan man faktisk selv gøre det efterfølgende på nettet hvis du har en billedfil der er i høj kvalitet. Jeg har testet lærredsbillede for Sumopix hvor jeg bestilte et af de billeder Tina Liv havde taget af min lille Vigga da hun var 13 dage gammel, og i dag modtog jeg dette billede fra dem:

Billedet måler 40 cm x 50 cm

Billeder kan fåes helt ned fra 20 cm x 20 cm op op til 2 meter. Desuden kan du selv vælge om tykkelsen skal være 2, 4 eller 8 cm og om der skal ramme omkring.

Prisen på et billede som det jeg har valgt her på 40 x 50 cm ligger på 241,- + porto.

Ønsker du at bestille et billede på lærred fra Sumopix kan det gøres her - du kan også fx vælge at få dit billede som plakat.

------

Det nederste billede brugt i artiklen er sponsoreret af Sumopix! Dog er holdningen til artiklen min helt egen og var jeg ikke tilfreds med produktet ville jeg bestemt ikke linke til deres side :)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin