Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Free download ♥ Door hanger

Som jeg lovede forleden dag kommer her skabelonen på door hangers til fri download ♥

Jeg vil anbefale man printer den på evt karton eller tykt papir da den ellers nemt falder ned af håndtaget da stykket den hænger i er ret tyndt.

door hanger skabelon

Download pdf-fil HER eller tryk på billedet ovenover :)

Se tidligere indlæg om door hangers her.


 

Skriv en kommentar

Free download ♥ Labels

Flere har spurgt ind til de labels jeg havde lavet til mine Sweet Love Favours, og dem må I selvfølgelig gerne få! Jeg har samtidig lavet lidt flere forskellige som kan bruges til både favours, navnetags eller andet :) Lige til at printe og klippe ud. Indsæt dem evt. i et program og skriv tekst på dem i fx. indesign eller word eller hvilket program du nu bruger.

Hent dem HER ♥

Labels
Udsnit af pdf-filen

sweet love favours
Eksempel på brug af labels. Hele "how-to" guiden kan ses HER

Skriv en kommentar

Rekvisitter

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke kunne tænke mig at lave nogle rekvisitter til brug ved fotovæg – eller hvad man nu finder på at bruge dem til, og selvfølgelig vil jeg da det. De er inspireret meget af dem vi selv brugte til vores eget bryllup som jeg fandt rundt omkring på nettet.

Skabeloner klar til print kan hentes HER
(bemærk der er 2 sider)

Billede af mine egne rekvisitter:

fotovæg rekvisitter

Fremgangsmåde:

Print skabelonerne på noget kraftigt papir, eller lim dem fast på karton og skær derefter ud. Jeg valgte at sætte pindene på med limpistol da jeg ikke rigtig kunne få dem til at hænge ordentlig fast med hverken lim eller tape.

Rekvisitterne kan ses i brug HER

Skriv en kommentar

Free download ♥ Favourbox


Som jeg lovede i går i dette indlæg så er her skabelonen på min favorbox. Og jeg undskylder altså den er lidt grim. Det var en skabelon jeg selv lavede ved at sidde og prøve mig frem 1000 gange til jeg synes den var perfekt, så den er kun lige tegnet om med kuglepen og scannet ind på bedste vis :)

Hent skabelonen HER

Derudover er der også lige en skabelon her på en hel almindelig firkantet box, dem som man foldede tilbage ifolskeskolen hvis nogen mere er til den slags.

Hent skabelonen HER

Skriv en kommentar

Free download ♥ Cupcake skilte

Skabelon kan hentes HER ♥

Masser af forskellige skilte til eksempelvis cupcakes – kan også bruges til fødselsdag og andre finurlige fester :) Et af skiltene har jeg ladet være tomt, her kan du fx indsætte monogram, dato, navne eller andet der passer ind i jeres tema  ♥

Det kan være en god idé at printe på lidt kraftigt papir.

cupcake skilte

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin