Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Glædelig jul & godt nytår

Too much tulle håber alle har haft en skøn og dejlig jul og at I alle kommer godt og sikkert ind i det nye år.

Her på bloggen glæder jeg mig til 2013. 2012 har været et fantastisk år. Bloggen startede i januar, og har nu været oppe at køre et helt år. I 2013 kommer endnu mere om alt det jeg elsker lige fra DIY projekter til skønne og smukke Real Weddings - glæd jer :)

Bloggen vil som nu primært bestå af inspiration til bryllupper, men også andre festlige DIY projekter vil snige sig ind... der sker nemlig det til sommer at der kommer en lille omvæltning i mit liv herhjemme - som nok kræver en del DIY projekter (håber jeg!) og det blir selvfølgelig også vist herinde... for til juni venter mig og min mand os nemlig en lille baby ♥

Jeg vil ikke blogge om graviditeten her - det hører sig vist ikke til, men har nogen lyst til at følge mig og min mave, kan min graviditet følges her på babyklar.dk da jeg er blevet spurgt om jeg kunne tænke mig at blogge ugentlig om graviditeten og dens følger så andre gravide (og nysgerrige) kan få et indblik i hvad der sker under en graviditet.

baby

Skriv en kommentar

Ferietid :)

Så blev det endelig min tur til at tage på ferie og bloggen holder derfor "sommerferie-lukket" de kommende uger.

Jeg smutter en tur til Florida og New York, og falder jeg over noget der værd at bringe på bloggen kan det være det opdateres på bloggens facebook side, men det afhænger lige at hvordan netforbindelsen er rundt omkring. Ellers ses vi når jeg kommer tilbage :)

postkort

Håber I alle nyder det sidste af sommeren (som endelig er kommet til DK !)

Skriv en kommentar

Hængepartier

I den kommende tid opdateres bloggens undersider - de blev lidt forbigået her under den store relancering af bloggen for en måneds tid siden. I dag har jeg fået opdateret om bloggen da Tina Liv under weekendens boudoir marathon fik taget et par billeder af mig i en pause. Nu har det også kun taget mig næsten 8 måneder at få billeder af mig selv på den side, men hellere sent end aldrig ;)

Fotograf Tina Liv

Jeg skal nok give lyd fra mig når de andre undersider opdateres, men nu må jeg hellere få arbejdet lidt på min indlæg om weekendens boudoir marathon - dem der følger bloggen på facebook ved nemlig at jeg har tilbragt weekenden som en flue på weekenden til Tina Livs boudoir weekend her i København, og jeg glæder mig til at fortælle lidt mere om det :)

Skriv en kommentar

Hvad er der sket?

Endelig endelig endelig er mit nye design klar! Jeg har forsøgt at opfylde alle jeres ønsker til en ny side, og jeg synes selv det er blevet rigtig godt (hvis jeg selv skal sige det). Undersiderne er blevet sat lidt anderledes ud så det er nemmere at overskue de forskellige indlæg og der vises flere på mindre plads – det håber jeg I kan lide. Bloggen er virkelig blevet forsømt de sidste par uger, men har haft så travlt med at arbejde på designet, så NU glæder jeg mig til igen at kunne få postet en masse indlæg :)

Men hvorfor nyt design?

Da jeg startede bloggen havde jeg ikke rigtig nogen ide om hvad den ville komme til at indeholde, hvilke læsere der ville være og hvilke krav/ønsker der ville være. Det ved jeg nu, og jeg har derfor forsøgt at tilpasse den lidt til hvad jeg tror I læsere også vil kunne lide og har brug for. Derudover udvider jeg bloggens koncept. Der vil stadig være en overvægt af bryllupsartikler på, men mange af DIY projekterne/free downloads vil også kunne bruges til almindelig fest hvad enten det er konfirmation, fødselsdage, barnedåber eller måske bryllupsdage. Det betyder at bare fordi man er blevet gift kan man stadig få noget ud af at følge med på bloggen, jeg har jo ikke spor lyst til at miste mine mange søde læsere når de er blevet gift :)

Derudover er der sket lidt mere, bl.a.:

Menuerne:

Menuerne har ændret sig en smule.” Free downloads” er blevet en helt kategori for sig selv da jeg regner med at denne bliver udvidet en del den kommende tid. Derudover er der kommet en nyt emne nemlig ”e-magasiner”.  I forbindelse med udgivelsen af det nye design udkommet mit første e-magasin også, og det bliver forhåbentlig ikke det sidste ;)

Søgefelt:

Et af de ønsker jeg havde fået var et søgefelt, så værsgo! Søgefeltet findes ude til højre. Her kan du søge på et ord og alle artikler der indeholder dette ord vil komme frem. Søg altid på det korteste ord du kan. Dvs vil du være sikker på at få så mange hits frem om invitationer som muligt, så søg på ”invitation” i stedet for ”invitationer”, på denne måde får du alt frem der indeholder invitation hvilket jo også indebærer invitation(er).

Vælg en kategori:

Fungerer lidt på samme måde som søgefeltet men er mere præcist. Jeg har været inde og tagge hvert enkelt indlæg med forskellige kategorier, så vælger du en kategori har jeg altså udvalgt hvilke der kommer frem, og der kommer derfor ikke alle indlæg frem hvor der måske står invitation i en bisætning, men kun de emner der handler specifikt om invitationer. Jo større skrift kategorien står med jo flere indlæg er der om det.

Det med småt:

Øverst oppe i højre hjørne findes direkte link til bl.a. på facebook-siden (her annonceres nye indlæg når de postes, behind the scenes billeder og alt mulig andet stort som småt, det er blot at ”synes godt om” siden, mere kræver det ikke – facebook siden har selvfølgelig også fået en makeover) og bloglovin’ ( super godt sted hvis man følger med i flere blogs og gerne vil have en samlet opdatering når der kommer nye indlæg)

E-magasin:

Som nævnt tidligere er det første e-magasin nu på gaden… eller i hvert fald på nettet. Det er min lille fødselsdagsgave til alle jer læsere i forbindelse med bloggens ½ års fødselsdag. Det indeholder alle tidligere udgivet bryllupsartikler og DIY vejledninger – enkelte af dem har endda fået en makeover.

Magasinet kan læses her under eller findes i den nye undemrenu "E-magasiner"

 


Har I ris/ros eller spørgsmål til det nye design så kom endelig med dem enten via mail eller blot som en kommentar her nedenunder, vil elske at høre fra jer :)

Skriv en kommentar

Work in progress...

Puha der sker en del her bag kulisserne i disse dage (eller rettere sagt den sidste måned!) Bloggen kommer i løbet af de næste par uger til at få sig en større opdatering og ikke mindst nyt design som der virkelig arbejdes hektisk på at få til at se ud som jeg forestiller mig inde i mit hoved.

Den større opdatering kommer blandt andet til at byde på mange flere fremtidige ”free downloads” end i dag – og ikke længere kun til bryllup men også til andre festlige begivenheder. Bryllup vil dog stadig være mit største fokuspunkt, men har så mange andre ideer at de altså fremover også vil være at finde på bloggen :)

work in progress

Så hvis der er lidt stille her på bloggen de næste par uger er det ikke fordi jeg har glemt den, tværtimod, fokus ligger bare lige behind the scenes! Lover dog der nok skal komme indlæg på i det omfang jeg kan overskue, så glem endelig ikke at kigge forbi

Jeg GLÆDER mig til at vise jer den nye og forbedrede side som  I forhåbentlig vil synes mindst lige så godt om som det der er her i dag. Selvom jeg er rimelig langt med opsætning af den nye side tager jeg jo altid gerne imod råd/ideer til hvad I kunne tænke jer siden skal indeholde og fungere. Det er ikke sikkert det kan nå at komme med i denne omgang, men gemmer altid på jeres gode råd og ønsker. Både til opbygning af siden men også ideer til kommende indlæg! I kan sende dem på mail info@toomuchtulle.dk eller skrive dem nedeunder som en kommentar :)

-          Og husk så at det er i dag at der skal laves cupcakeskilte til fodboldkampen i aften ;)

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin