Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Konvolut Invitation

Hvad med at lave konvolut og invitation ud af samme stykke karton og spare lidt på materialer? Dagens kreative projekt er en invitation jeg har lavet som foldes som en konvolut - men tror nu kun jeg vil undlade en rigtig konvolut hvis jeg afleverede dem personligt, jeg stoler ikke helt på postdanmark ville kunne levere dem uden de går i stykker.

Hele DIY guiden med billeder og video af hvordan man laver invitationen kan ses på bryllupsklar.dk her: DIY-GUIDE

konvolut bryllupsinvitation

Husk også at se de tidligere invitationsguides:

Boarding Pass Invitation ♥ Kvadratisk pocket invitation ♥ Pink pocket invitation ♥

Skabelon til min egen bryllupsinvitation 

Skriv en kommentar

Pink Pocket Invitation

Så har jeg igen en DIY guide på bryllupsklar.dk. Jeg viser hvordan jeg har lavet denne pocket invitation med både indhold og lukning. Jeg synes efterhånden at den traditionelle pocket invitation (som jeg selv bruget til mit eget bryllup) er ved at være godt brugt, så dette er en lidt anden version af den. Infokortene er ikke lige brede men lagt sammen lidt mere rodet med et satinbånd der er snoet omkring. Jo flere forskellige infokort og størrelser jo bedre bliver det samlede look.

Se hele guiden og videoen i artiklen HER

Pink pocket invitation

Husk også at se de tidligere invitationsguides:

Boarding Pass Invitation

Kvadratisk pocket invitation

Skabelon til min egen bryllupsinvitation

Skriv en kommentar

Boarding pass invitation

Så har jeg endnu engang en DIY artikel på Bryllupsklar.dk som jeg synes i skal tjekke ud :)

Denne gang viser jeg hvordan man laver en invitation til et destination wedding - dvs et bryllup holdt i fx udlandet - eller måske bare i den anden ende af landet ;). Invitationen er udformet som et boading pass hvor selve omslaget er lidt ligesom en traditionel pocket invitation.

Du kan se hele vejledningen + video lige HER. Den er forholdsvis let at lave og kræver ikke mange materialer :)

Boarding pass invitation

Skriv en kommentar

Favourbox med sløjfe


Så er endnu et at mine projekter havnet på Bryllupsklar.dk. Denne gang er det opskriften på mine favourboxes. Jeg har tidligere vist en guide her på bloggen, men guiden var ikke så udførlig så har lavet denne guide til bryllupsklar hvor jeg virkelig har penslet det godt ud både med skabelon til download og en video over hvordan den foldes.

Tjek guiden ud HER

favourboks bryllup

Skriv en kommentar

Door hangers

Til vores bryllup havde vi ret mange overnattende gæster hvilket var super skønt. Vi havde derfor mulighed for at afslutte brylluppet med brunch dagen efter. Vi havde dog en del information (vedr aflevering af nøgler, tid for brunch og tid for aflevering af værelser osv) som jeg skulle finde en smart måde at videregive til gæsterne. For tiderne stod godt nok i invitationen, men hvem medbringer den til festen? Løsningen blev derfor at lave en lille folder med praktisk information som gæsterne fik udleveret sammen med nøglerne og her kunne de så læse om al den information der var nødvendig, samt jeg selvfølgelig havde lavet en lille door hanger de kunne hænge på døren til hotelværelset.

Jeg lover at jeg en af de kommende dage nok skal uploade en skabelon til door hangeren hvis andre får lyst til at lave dem også.

door hanger bryllup

Undskylder lige den lidt ringe billedkvalitet - havde ikke lige regnet med at de skulle vises frem på en blog da jeg tog dem i sin tid ;)

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin