Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Mine favorit fonts - del 1

Jeg elsker elsker elsker skrifttyper og kan bruge flere timer på at sidde og finde de rigtige til de forskellige projekter. Jeg har et hel lager af smukke, sjove og whimsy skrifttyper, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer - for de fleste kan hentes helt gratis! Her får i 10 af mine favoritter for tiden ♥

Fonts del 1

Skrifttyperne kan hentes her:

Scriptina (overskriften på min blog) - Whimsy TT - Pompiere - Poiret One - Champagne & Limousines - Men In Black - Loved by the king - Jellyka Endless voyage - Engagement - Daniel

Sådan insallerer du skrifttypen:

  • Windows 7/Vista: Højreklik på filen > "Installer"
  • Windows XP: Læg filen på C:\Windows\skrifttyper
  • Mac OS X: Dobbeltklik på font filen > "Installer skrift" knappen
Skriv en kommentar

Jordbær cupcakes

I skrivende stund er der 20 minutter tilbage af Danmark-Portugal kampen og jeg aner stadig ikke om vi vinder eller ej (egentlig er jeg heller ikke voldsom interesseret i fodbold, men krydser da fingre alligevel!). Når jeg kigger ud af vinduet har folk hængt store flag ud af vinduet og tapet plastikflag på altanerne - og jeg vil da også gøre et eller andet for at heppe på de danske drenge... MEN jeg er nu mest til noget der kan spises ) Så derfor har jeg selvfølgelig lavet jordbærcupcakes - med rød/hvide cupcake toppers.

Lover at jeg en af dagene lige for lagt designet op til fri download her på siden - også nogle der er lidt mere fodboldinspirerede end dem jeg viser her - så er der ingen undskyldning for ikke at servere cupcakes næste gang Danmark igen skal spille ♥

cupcake toppers

Opskrift på jordbær toppingen:

1dl presset jordbær (gør det gennem en si)
1 dl flormelis
300 g friskost
1 dl fløde

Pisk de første tre ingredinser sammen og tilsæt fløden lidt af gangen, pisk godt i ca. 5 minutter til massen bliver luftig ♥

Skriv en kommentar

Stansejern


Wuhuu! I dag fik jeg mig min lille pakke med de stansejern jeg havde bestilit i torsdags :) Hvis man har en lille tålmodighed som jeg har så skal man altså aldrig bestille noget torsdag aften, for det betyder man først har det mandag!

Nå, men pyt skidt, jeg overlevede ventetiden og har nu tænkt mig udstanse ting de næste 100 timer! Tror virkelig de to nye venner her kan spare mig for masser af tid med både kniv og saks! Gid jeg havde købt dem meget før!!

Lover der kommer masser af indlæg med ting jeg har stanset når jeg engang får stoppet igen ;)

stansejern til DIY

Stansejernene er købt her

Den store "scallop" måler 2" = 5,1 cm
Den lille cirkel måler 3,5 cm

Skriv en kommentar

Blåbærcupcakes

Gæster er jo altid lig med kage, og kagen i dag var BlåbærCupcakes.

Opskriften stammer fra bogen ”Macarons, cupcakes, popcakes” af Mia Öhrn.

Cupcakes (14-18 stk.)
75 g smør
180 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniliesukker
3 æg
2 dl sukker
1,5 dl mælk
100 g hvid chokolade
80 g blåbær

Topping:
50 g blåbær
¾ dl flormelis
300 g friskost (fx philidelphia)
1 dl piskefløde

Fremgangsmåde:
Smøren smeltes. Mel, bagepulver og vaniliesukker blandes og æg og sukker piskes luftig. Sigt melblandingen i æggemassen sammen med mælk og smør. Pisk forsigtigt sammen til sidst. Hæld over i muffinforme og drys blåbær og hvid chokolade over. Bag i ovnen ved 175 grader i 25 minutter. Når kagerne er afkølet puttes toppingen på. Toppingen laves ved at blende blåbærrene med en stavblænder. Pisk blåbær og flormelis med osten. Tilsæt fløden lidt af gangen og pisk luftig.

 Blåbær cupcakes DIY

Skriv en kommentar

Simpelt takkekort

2012 sommerbryllupperne er skudt i gang, men bare fordi brylluppet er ovre mangler der stadig et af de helt store DIY projekter - takkekort! Har I mange at takke kommer her et simpelt bud på et nemt og hurtigt takkekort.

Du skal bruge følgende redskaber:

takkekort til bryllup - redskaber

Linial, falseben, skæreunderlag og en god kniv (papir/karton og printer)

Sådan laves takkekortet

Takkekortet er simpelt og kan printes på tykt papir/karton. Det måler 14x28 cm, og bukkes så på midten så det foldede kort fylder 14x14 cm - så passer det i de fleste standard kvadratiske kuverter på markedet.

Jeg har brugt følgende skrifttyper: Den store skrift er "scriptina" og den mindre er "champagne & Limousine".

I den nederste halvdel af din ramme på 14x28 cm indsætter du et valgfrit billede og en tekst. Print og skær til.

takkekort til bryllup - diy guide

Efter at have skåret ud og falset langs midten bukkes kortet og er nu klar til at blive sendt. Om man i forvejen har skrevet teksten på computer og sat ind eller man skriver i hånden er en smagssag omkring stil og personlighed. Man kan evt lave en standard tekst på computeren og tilføje en personlig tak i hånden til sidst.

takkekort til bryllup - færdig

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin