Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Elefteria – Unikke brudekjoler

Har du en drøm om at have en helt unik brudekjole? Så kan det være at designeren Annia Elefteria er svaret. Annia ejer butikken Elefteria som har en fysisk butik på Frederiksberg og hjemmesiden www.elefteria.dk. Her designer hun smukke unikke brudekjoler i høj kvalitet af rene materialer. Annias speciale er Bias cut dresses, hvor formålet med designet er at få kvinden til at følge sig sensuel, selvsikker i sin feminitet og afslappet i sin udstråling. Hun tager gerne dig som brud med på råd så I sammen kan skabe netop din drømmekjole. Det er dog vigtigt for Annia at understrege at det ikke er et skrædderi der syer på bestilling men en designvirksomhed med egne designs.

Elefteria

For at skabe lidt overblik over hvad dine muligheder er, hvordan et egentlig samarbejde og køb foregår og ikke mindst for at finde ud af hvem Annia er, har jeg stillet Annia et par spørgsmål:


Hvordan foregår dit samarbejde med bruden før køb?

 De fleste brude i dag booker en tid over nettet - man kan sige nettet har erstattet "strøgturen" , man går meget målrettet : )

 Når bookningen er foretaget - ofte 2-6 mdr. før et bryllup, ringer jeg bruden op for at spørge ind til hendes ønsker. Det kan være lidt om stil, hvilket slags bryllup der er planlagt mm. Jeg spørger også ind til hvor meget de kender til vores stil, da den differentierer sig en del fra en traditionel brudebutik.

Vi ligger absolut vægt på materialernes kvalitet, feminin pasform og individuel udstråling. Allerede her ved den første samtale fornemmer jeg kundens drøm og skaber en god relation. Det er mit ønske at gøre kunden tryg og forventningsfuld til vores aftalte møde. Og jeg ønsker at være forberedt på kundens ønsker.

Til prøvningerne anbefaler jeg rent praktisk at de medbringer godt undertøj (altså undertøj de føler sig godt tilpas i) sko har vi : ) Vi afsætter 1 time til kunden, men 2 timer mellem kunderne for at skabe ro til processen.


Hvordan foregår dit samarbejde med bruden efter køb?

Vores designkoncept bygger på nogle grundkjoler vi kalder MAGNIFICENT 7. Dem arbejder vi altid ud fra.

 Man kan købe kjolerne i

-           Basic form,

-          med tilbehør

-          eller individuelt dekoreret.

 

Ved bestilling betales det fulde beløb for basiskjolen, dekoration og tilbehør under 2. og  3. møde.

Ved sidste prøvning ønsker jeg at kunden kun skal nyde resultatet af drømmekjolen vi har skabt i fællesskab.

Alle kjoler leveres ca 14 dage før bryllupsdatoen, med mindre man er gravid : ) eller andet aftales.

 Vi bestræber os på 2 prøvninger ud over 1 bestillingstid.

Jeg prioriterer altid et tæt samarbejde med kunden, og går meget op i den gode relation og kommunikation. Jeg tegner og fortæller og draperer alle mulige forslag visuelt på kunden og lægger mærke til en masse ting undervejs som skaber designet for mig.


Hilke prisleje ligger kjolerne på?

Der er faste priser på Basis kjolerne mellem 6.800 - 11.800,-

Tilbehør er individuelt alt efter materiale valg

Dekoration koster 1650/time inkl. materialer


Hvad inspirerer dig?

Åh mange ting - tiden, hvad sker der i tiden. Jeg er enorm videnbegærlig. Det starter som regel i musikken, hvilken musik har jeg lyst til, hvad ofr en bog læser jeg, hvad for en farve fanger mit blik, hvor er jeg i mit liv, hvad fylder !!

Først skaber jeg mine basis modeller, lidt som et hvidt lærred, herefter indtræffer den kuntneriske process hvor jeg lader mig fange af alt det der i tiden inspirere mi

Nu syntes jeg f.eks. lige der har været en stor Vintage bølge. Nostalgi opstår som regel når vi kan købe os til det meste, så søger vi det nære, noget der ligner noget fra den gang man gjorde tingene selv.

Snart, tror jeg, kommer der en tid med meget stor forbrugsbevidsthed, selvom du har råd er det ulækkert at have garderobe fedme : )

Fx syntes jeg det kunne være SÅ COOL at leje en stand til modemessen uden en skid og skrive "KOM OG BYT" på et stort skilt - der er så meget tøj derude, hvorfor ikke redesigne det man har (designers remix havde en god idé men døde i kampen om markedsandele)

Så kan det selvfølgelig virke dobbelt moralsk af mig at bruge så meget tid og kræfter på en kjole der skal bruges én gang, men det har jeg  mange bud på hvordan jeg præcis skaber brudekjoledesigns der kan transformeres.

Hvis vi skal gå tilbage til tiden og tendenserne, så indeholder tiden nu desværre også utilfredshed og vrede, mange unge er arbejdsløse og mister modet (og vi snakker globalt for det er efter min mening naivt at tænke lokalt) derfor er der i musikken genopstået en punk/rock poetisk stil fra de sorte vrede start 80ére, og som modpol til vreden kommer der hippier som spreder blomster og farve : ) - kunne blive ved kan du høre, men jeg elsker at filosofere over tiden.

Og hvordan omsætter jeg så al den information i mine designs - meget forsigtigt, men målrettet - det der før var en yndig rose, en håndfarvet blomst eller afklippede blonder fra mormors kjole, bliver måske en rå blomst i sort skind !!!

Yndige hårbånd bliver måske bast eller lædersnørre. Det er vigtigt for mig at lege med tankerne, måske står det færdige resultat kun med et strejf at nye tendenser, men min rejse dertil var gennem en Patti Smidt koncert, en tur til sydfyn og en rødvinsaften med min mentor : )

Min  inspiration i dagligdagen er så sandelig også mine kunder - kvindekroppen er smuk med alle sine forskelligheder af personligheder. Croquis tegning er min store passion og  er med til at træne mit øje for at blive bedre og bedre til at se alle lagene i kroppens bevægelser. Materialerne er mit kunstneriske værktøj og disse 3 ingredienser – kroppens bevægelse, materialet og personligheden, med tidens tendenser i baghovedet, skaber værket


Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Rejserne (de fysiske og metaforiske), mine dejlige kunder, som jeg stadig ser mange af den dag i dag, glæden ved at skabe noget der gør andre glade !!! Banalt måske, men relationerne der går gennem mit liv former mig som menneske...

Elefteria is not a Brand, but a life in progress.


Har du fået lyst til at vide mere kan du se nogle af de smukke kreationer på www.elefteria.dk eller på Elefterias facebook side.

Annia anbefaler selv disse tre gallerier:

Edith Kruse (færøerne)


Anne Kragth


Susanne Vigsø Mortensen

Skriv en kommentar

Jannie Baltzer 2013 kollektion

Hun har gjort det igen igen! Jannie Baltzers nye 2013 kollektion er på gaden og jeg er som sædvanlig blown away af hendes fantastiske kreationer.

Der har sneget sig et par sorte kreationer ind denne gang til den moderne brud der gerne vil skille sig lidt ud. Derudover er det tydeligt at "Halos" - altså det glorie-lignende headpiece er kommet for at blive! Hun havde et par stykker med i sin tidligere kollektion, men det er helt klar denne form der er dominerende i den nye kollektion for 2013.

Tag et smut forbi Jannies side www.janniebaltzer.com og se hele kollektionen, priser og selvfølgelig have mulighed for at bestille hvis du også er forelsket ♥

Jannie Baltzer 2013 kollektion

Fotograf: Sandra Åberg

Hvad siger I til den nye kollektion?

Skriv en kommentar

Betsey Sook - Poetic Jewelry

Går rundt og er lidt småforelsket for tiden, ikke i min mand (jo også i min mand) men i Betsey Sooks smukke smukke ringe. De er så finke og enkle og emmer af kærlighed og femininitet. Synes både de kan bruges som vielsesring og forlovelsesring - og hvis man allerede er gift så som skøn kærestegave, fødselsdagsgave eller julegave (HOST HOST HOST!) Priserne ligger fra $665 - $3295 (ca. 3990,- til 19.770,-)

Betsey Sook er en dansk designer og du kan læse mere om hende HER og besøge hendes webshop HER.

Betsey Sook

Skriv en kommentar

Simple brudekjoler

Er du på jagt efter en simpel brudekjole kan det være at du kan finde kjolen uden for brudekjolebutikkerne og spare lidt penge. Både Monsoons bryllupslinje og Asos har fine bud på simple brudekjoler der kan bruges til det simple bryllup, rådhusbrylluppet, brunchen dagen efter eller måske på bryllupsrejsen. Og det gode ved en simpel kjole er jo at man kan give den max gas med tilbehøret - måske et par rigtig lækre dyre sko ;)

simple brudekjoler fra monsoon

Ovenstående kjoler er alle fra Monsoons bryllupslinje. Mange flotte kjoler fra 999 og op.

asos kjoler

Ovenstående kjoler er alle fra Asos. Kjolerne er super skønne og enkle og overkommelige rent prismæssigt.

Skriv en kommentar

Bryllupsrejse - Florida

Jeg har glædet mig til at fortælle om Karina og Sørens bryllupsrejse til Miami - både fordi det altid er skønt er høre om og blive inspireret af andres rejser, men også fordi jeg faktisk selv står og skal til USA og bl.a. Florida om 3 uger - og så  er det jo vidunderligt lige at få lidt tips og ideer inden man rejser. Det ser ud til at have været en skøn tur, og jeg glæder mig MEGET til selv at skulle afsted nu :)

Destination(er):

Florida – Orlando – Key West – Miami

Budget:

15.000 kr. for 2 stk billetter og 20.000 kr. i lommepenge.

Antal dage:

16 dage 

Rejsetid:

11timer i luften – plus ventetid

Hvilken dato blev i gift:

26. maj 2012

Dato for bryllupsrejse:

5. juli 2012

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Hvorfor valgte i netop denne destination for jeres bryllupsrejse:

Vi har begge igennem flere år drømt om at komme til USA og da Karina har en veninde i Florida var der ingen tvivl om at det var der vi skulle hen. Vi synes det var rart med en base og tage ud derfra og vi valgte helt klart også USA pga. de mange oplevelser der var muligt. Det gode vejr var selvfølgelig også med i vores overvejelser – vi elsker sol og sommer :)

Hvad var den bedste oplevelse:

Key West var helt klart en af de bedste oplevelser. Smukt smukt område – en fantastisk tur ud over alle broerne – selve byen var fantastisk og smukt bygget op. Husene var meget charmerende – ret New Orlenes agtig… Smukke strande og spisesteder / barer at opleve. Et sted virkelig at chille.

Så er der alle parkerne i Orlando det skal også opleves. Vi var i Sea World – Universal studio og Kennedy spacecenter. Der får man virkelig en på opleveren og havde vi børn med havde vi helt klart også taget i Disney World som ligger samme sted. Man kan bruge dage på at opleve de parker og der er så mange fantastiske oplevelser at få.

 Vi havde en enkelt dag ved Miami Beach og det var helt klart et sted vi kunne se noget  mere af, der var utrolig smukt og flotte strande.

Vi brugte også en del tid på bare at slappe af ved poolen i min venindes baghave. Vi nåede desværre ikke at svømme med delfiner og komme på flodpram hvor man kan se aligatore, men helt sikkert noget vi skal opleve næste gang.

Gik der noget galt:

Vi har ikke opdaget at noget er gået galt. Vi kunne måske havde forberedt os lidt mere hjemmefra, men vi havde også lyst til at tage tingene som de kom. Men vi havde også 16 dage at gøre godt med så et følte vi også at der var plads til.

Hvilke selskaber brugte I?

Vi bestilte rejsen igennem Expedia.dk og fløj med SAS og AA. Vi boede som sagt hos en veninde men i Orlando valgte vi Best Western som var rigtig fint til prisen 600 kr. pr. nat for 2 voksne m/morgenmad. I Key West var det lidt dyrere at bo på Lexington pr. nat for 2 voksne 720 kr. uden morgenmad.  

Gode råd til par der overvejer denne destination for deres bryllupsrejse:

Det tidspunkt vi rejste på var faktisk orkansæson – men der har ikke været det store i Florida de sidste 6 år. Der var regn og lyn, men ikke noget der gjorde rejsen dårligere. De siger september / oktober eller februar og marts er fin at rejse på og ikke så varmt og fugtigt.

En god ting at vide er at man skal ligge 6 % oven i den pris der står på alle vare, det er tax. Så når man tror man står med det præcise beløb så bliver det altid højere.

Man skal helt klart opleve Miami Beach – Key West – parkerne og aligator sumpbåde (selvom vi ikke nåede det)

Godt at planlægge sine dage hjemmefra hvis man ikke har meget tid for dagende flyver hurtig afsted i USA.  Vi blev også enige om at det er vigtigt at bestemme sig for et område og ikke tage for store afstande og ikke begynde med en masse indrigsflyvninger selvom det er billigt. Man kan hurtig komme til at gabe over for meget fordi man så gerne vil se og opleve det hele.

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Tusind tak til Karina og Søren for at dele både historier og billeder fra deres fantastiske bryllupsrejse ♥

- Se flere skønne bryllupsrejser her

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin