Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Brudesko fra Debenhams

Hvis nogen undrer sig over bloggen har været lidt stille de sidste par dage er det fordi jeg har været en smuttur i London. Og ikke en tur til London uden at se på sko selvfølgelig. I Debenhams faldt jeg over en masse skønne brudesko som jeg da lige må vise jer

Debenhams brudesko

Én af de ting som Debenhams virkelig var leveringsdygtige i var fine flade brudesko. Jeg synes så ofte brude har svært ved at finde flotte flade sko, og for dem der enten ikke vil være højere end manden eller ikke er vant til at gå i høje sko er mulighederne ofte ikke så store, men Debenhams har altså nogle virkelig fine nogle, og de har en netbutik

Debenhams flade brudesko

Ingen af skoene er ret dyre og den billigste ligger helt nede på 160 kr - så ingen undskylding for ikke at bestille 2 par ;) Der kommer dog sikkert fragt på.

Skriv en kommentar

Stylist Anette Laursen

Har du styr på hvordan du bliver top lækker på din bryllupsdag? Lægger du selv makeuppen eller lader du andre om arbejdet?
 
I tilfælde af du hører under sidste kategori kommer her et bud på en super dygtig stylist der kan sørge for du bliver den smukkeste brud.
 
Hun hedder Anette Laursen og hører til i Århus området hvor hun bl.a. samarbejder med kjoledesigneren Marianne Carøe. Jeg har spurgt Anette lidt om hvordan en styling foregår ved hende samt fået lov at vise lidt billeder frem fra nogle af hendes bryllupsstylinger ♥

Anette kan kontaktes på 23 69 10 68 - stylist@anettelaursen.dk

Anette Laursen stylist


hvordan foregår dit arbejde med bruden før dagen?
Inden bryllupsdagen mødes jeg med bruden, hvor hun ofte medbringer inspirationsbilleder. Vi prøver nogle forskellige ting af i forhold til hår og makeup, så jeg er helt sikker på, at jeg ved hvad hun ønsker på selve dagen, så intet kan gå galt. Jeg hjælper også ofte bruden med valg af slør eller hårpynt, nogle gange også smykker og enkelte gange er jeg med inde over valg af kjolen. Alt det sker også på prøve-dagen. Prøven er hos mig i mit hjem.


Hvordan foregår en styling hos dig på selve dagen?
Jeg kommer hjem til folk og jeg afsætter mellem 2 og 3 timer, det er noget vi finder ud af sammen efter prøven.


Hvad er prisen for at blive stylet af dig?
Prisen lægger mellem 2000 og 2500. Det kommer an på hvor meget der ønskes.


Har du et godt råd til at få stylingen til at holde hele dagen?
Jeg bruger forskellige produkter der hjælper med af få makeuppen og håret til at holde. Da jeg startede op snakkede jeg med brudene efter bryllupsdagen, for at høre om de var tilfredse. På den måde fandt jeg ud af, at de produkter jeg bruger/brugte levede op til det jeg gerne ville. Men en ting man ikke kan undvære er en primer til at lægge under øjenmakeuppen. Det er jo en lang dag, og det er vigtigt at bruden holder sig smuk hele dagen. I forhold til håret drejer det sig om at få det rigtigt bygget op, en god hårlak og noget glans.


Hvad er det bedste ved dit job og hvad inspirerer dig?
Det bedste ved mit job, i forhold til at arbejde med brude, er at få lov til at være en del af deres store dag. Jeg synes, det er så skønt at være med til at starte deres dag helt rigtigt. Når jeg er færdig med deres hår og makeup, og de får kjolen på, det er det hele værd. At se glæden i deres øjne.

Til hverdag arbejder jeg jo stort set kun med modeller, så det inspirerende ved at arbejde med brude, er for mig det at kunne være med til at gøre den helt almindelige pige til prinsesse for en dag.


Hvordan tror du 2012 trenden bliver for hår og makeup?
Det er ikke sådan lige at sige hvordan trenden bliver i år, for brude er så forskellige. Men mit bud vil være at den glatte og rene opsætning vil blive, da den altid er smuk til de klassiske piger, og den klæder de smukke blonder, som viser sig rigtig meget på brudekjolerne 2012. Men den lidt tilfældige boheme stil tror jeg også vil vise sig, da vi bliver mere og mere afslappet i vores stil, og godt kan lide det lidt mere tilfældige look. Derfor tror jeg også sløret forsvinder lidt og der kommer mere hårpynt i forskellige udgaver.

Skriv en kommentar

I ♥ Louboutin

Hvis et bryllup ikke er anledningen til at købe de skønneste sko, hvad er så? Mine absolut yndlingssko er mine Chrisitan Louboutin stilletter. De er FANTASTISKE at gå i. Selv efter flere timer klager fødderne ikke og jeg skulle ikke engang gå dem til.

Louboutin findes i alle prisklasser og højder, så man er ikke nød til at ende op med et par på 15 cm til en pris på 20.000 som mange tror. faktisk fåes mange af deres stilletter helt ned til 6-7 cm og fra omkring 3.500,- - hvilket jo også er en slat penge for et par sko ;)

Christian Louboution brude stiletter

christian Louboution bridal

www.Christianlouboutin.com er der en online shop hvor deres store udvalg kan ses. Er man mere til at prøve skoen først (hvilket måske godt kan anbefales hvis man ikke helt kender størrelsen, så findes der en fysisk butik her i København. Adressen er Grønnegade 6, og jeg kan klart anbefale en tur forbi - også selvom man bare kigger. De gange jeg har været der har jeg dog ikke set brudeskoene hos dem, men måske de ikke har alle på lager.

Forsåling

Nogle mener det er en dødsynd, men jeg har nu fået det gjort alligevel må jeg indrømme. Den røde bund under forsålen bliver ret hurtigt slidt, og må indrømme den godt kan smitte lidt af hvis den blir våd, det oplevede jeg i hvert fald selv. Jeg valgte derfor at få dem forsålet. Fik sat en lille rødgummi sål på forfoden. Kan anbefale skomager Itkin på Østerbro, han er vant til at arbejde med Louboutin sko, og mine blev rigtig fine. Ikke alle skomager har den rigtige røde sål, så det kan altså anbefales at finde en der har det ;) Farven er selvfølgelig ikke 100 % den samme og er ikke blank men derimod skridsikker - men selvom det godt kan ses en smule så er det altså ikke noget jeg synes gør noget, og man står super godt fast.

Skriv en kommentar

Blossom spring sale

Har du planer på torsdag? Ellers har jeg en idé! Hvad med at smutte forbi Vintage Brides forårs udsalg :)

vintage brude udslag

På denne tid af året er det en god ide at holde øje med udsalg i brudekjole butikker rundt omkring. De mange sommerbrude rundt omkring har efterhånden styr på deres smukke kjoler til dagen og butikkerne holder derfor ofte udsalg når det er "lav-sæson". bare lige et tip. Og en af de butikker der holder forårsudsalg er Vintage Bride på Frederiksberg - en super skøn butik ejet af søde Maria.

Kender du ikke Vintage Bride må du læse disse artiker.

♥ Læs om åbningnen af butikken i November samt Kristines historie om at vinde en brudekjole fra Vintage Bride HER

♥ Interview med ejeren Maria der fortæller om køb af brudekjoler og det at arbejde omgivet af skønne kjoler HER

Skriv en kommentar

Bryllupsrejse - New York & Caribien

Susanne og Søren valgte at tage på bryllupsrejse til New York og det sydlige Caribien da de blev gift i 2010.  Parret er netop blevet forældre til den sødeste lille pige Anna, og selvom det jo tager meget af deres tid har der alligevel været plads til at fortælle lidt om deres skønne bryllupsrejse, og det sætter jeg virkelig pris på :) Glæder mig til at vise jer endnu en skøn rejse der med garanti kan inspirere andre til at drage af sted mod Caribien – også selvom der skulle komme en lille orkan i vejen ;)

Destination(er):

Først 5 nætter i New York med lækker mad og masser af shopping!

Derefter 8 nætter i den allersydligste del af Caribien, der hedder St. Vincent og Grenadinerne. Vi var først 3 nætter på resort på Bequia, der ligger lige syd for hovedøen. Der var nedgang til privat strand, der var indbegrebet af paradis – især fordi vi havde det helt for os selv!

Dernæst var vi 3½ døgn på en 40 fods katamaran hos et sydafrikansk par i 50´erne. De har sejlet i Caribien i flere år og tager chartergæster med ind imellem som en indtægtskilde. De gør det dog ligeså meget fordi de synes det er hyggeligt og interessant og de har altid kun et enkelt par/familie med ad gangen. Vi får stadig mails fra dem ind imellem J

Vi blev sat af på Union Island, der er den sydligste af Grenadinerne og stort set u-turistet. Vi boede på All inclusive resort i 2 nætter og havde det hele for os selv.

Budget:

21.000 for alle flybilletter og 20.200 for rejsen i Caribien fra vi landede på Bequia til vi forlod Union Island. Det er med fuld pension på båden og på Amerindi Hotel på Union Island - det vil sige 5 ud af 8 nætter.

Vi fandt selv hostel i NY – vi gav 3.600 kr. for 5 nætter.

Antal dage:

14 dage / 13 nætter

Rejsetid:

Vi fløj direkte Kbh – Heathrow - NY – det tog ca. 11 timer inkl. ventetid. NY – Barbados tager 5 timer og Barbados – Bequia tager en times tid i propelfly. Turen hjem via Union Island – Barbados – London – Kbh tog 23 timer inkl. ventetid.

Hvilken dato blev i gift:

8. maj 2010

Dato for bryllupsrejse:

Vi var i Rom i 4 dage lige efter brylluppet (d. 11-15/5), men den rigtige bryllupsrejse var 21/10 – 5/11 2010.

bryllupsrejse caribien 1

bryllupsrejse caribien 2

bryllupsrejse caribien 3

Hvorfor valgte i netop denne destination for jeres bryllupsrejse:

Ingen af os er til 14 dages daseferie på det samme resort – der skal ske noget. Vi ville gerne et varmt sted hen og var ret hurtigt enige om Caribien, selvom vi også overvejede Hawaii – primært fordi det ikke var helt så langt væk. Vi valgte den sydlige del af Caribien, da den slet ikke er så turistet som den nordlige del (Bahamas, De Vestindiske Øer mv.) Vi lavede stop i New York først, da Søren aldrig havde været der og vi begge er glade for storby-ferie.

Hvad var den bedste oplevelse:

Helt klart dagene på katamaran i Caribien – på trods af orkanen Tomas! Det var ren afslapning, ejerne/værterne var vildt søde, vi fik hjemmelavet mad og følte os generelt virkelig tilpas og hjemme. Undervejs snorklede vi flere gange. Først korte ture ud for Bequia – der er det vildeste og flotteste liv under vandet med farvestrålende fisk overalt. Senere snorklede vi med havskildpadder i Tobago Keys og selvom orkanen havde gjort vandet lidt uklart, var det en fantastisk oplevelse, at være så tæt på de fascinerende dyr!

Gik der noget galt:

Tja, det kan man vel godt kalde det… Vi skulle være 3½ døgn på en 40 fods katamaran i Caribien, men endte med at bruge de første 2½ døgn på at ligge for anker på Bequia mens vi ventede på at orkanen Tomas skulle passere. Orkansæsonen var officielt ovre og derudover var det faktisk første gang i 60 år, at en orkan ramte præcis det område. Det var også værtsparrets første orkanoplevelse, hvilket gjorde det endnu mere særligt. Det var selvfølgelig vildt ærgerligt, men vi tog det som en oplevelse og vælger at se det som et ekstra krydderi på vores meget særlige bryllupsrejse.

Hvilke selskaber brugte I?

Det lille danske firma ’Once in a lifetime’ arrangerede alle flybilletter og hele rejsen i Caribien. De var virkelig søde og hjælpsomme og via mail og telefon lavede vi flere ændringer og tilpasninger, før vi endelig var helt tilfredse med planerne. De har selv rejst meget i Caribien og et af de steder vi boede, kendte de personligt ejerne, der var danske. Faktisk ringede denne ejer til mig 14 dage før vi skulle afsted og spurgte om vi havde nogen særlige ønsker til mad/drikke, da det var et all inclusive resort!

Vi stod selv for at finde overnatning i New York og valgte at bo på hostel, da vi jo nok skulle få Honey Moon-luksus i Caribien og så var der flere penge at shoppe for :) Vi boede på Big Apple Hostel lige ved Times Square og det var helt perfekt.

Gode råd til par der overvejer denne destination for deres bryllupsrejse:

Hvis man vil spise på de bedste restauranter i New York, skal man bestille bord i god tid (mindst en måned før) via nettet og aftalerne skal bekræftes via telefon dagen før reservationen.

Højsæsonen i Caribien starter 1/11 (når Hurricane Season slutter). Vi ankom til Caribien lige omkring 1/11, hvilket betød, at vi boede stort set alene på begge resorts. Det er der selvfølgelig også en charme i, men det kan også godt være lidt spøgelsesagtigt og vældig specielt, at folk kun er på arbejde, fordi man er der.

Orkanerne rammer stort set kun det nordlige Caribien, men vores historie bekræfter jo netop, at man ikke kan vide sig sikker.

St. Vincent og Grenadinerne er meget grønne udi turisme. F.eks. har Union Island (der ligger længst væk fra hovedøen) fået asfalteret vejene indenfor de sidste 4 år og lufthavnen, der mest bare var et hus, er fra 1995. Man bliver kigget på af de indfødte og man skal ikke gå rundt helt alene – slet ikke som kvinde. Vi gik rundt sammen og det var der ikke noget problem i.

Det er dyrere at tage til Caribien end f.eks. Thailand, men den sydlige del er klart billigere end den nordlige. Desværre er det jo så noget dyrere (og mere besværligt) at komme dertil.

Generelt er Caribien et smukt sted og vi vil rigtig gerne tilbage :)

bryllupsrejse caribien 5

bryllupsrejse caribien 6

bryllupsrejse caribien 7

bryllupsrejse caribien 8

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin