Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Polterabend med mystik

Så er jeg igen ved at starte bloggen op efter min lille "mini-barsel" - Maja fra Mystery Makers kontaktede mig for at høre om jeg var bekendt med deres polterabend aktiviteter for kvinder på Glyptoteket - det var jeg ikke, og tænker at mange af jer måske heller ikke er det, så her kommer lige en præsentation af det - jeg synes nemlig det lyder rigtig spændende, og prisen er meget fin synes jeg!

Maja fortæller: "Det er for dem der ønsker en lidt anderledes polterabendaktivitet, hvor man hverken skal overskride ubehagelige grænser eller føle sig til grin. I stedet handler Poltermysteriet om at lave et ritual for bruden, hvor mystik, og små udfordringer gør hende klar til sit nye liv, ligesom også de andre deltagere involveres og får betydning i 'spillet'. Det foregår på Glyptoteket i København, og er derfor i smukke - og regntætte- rammer."

Uddrag fra hjemmesiden:

"Dette spil iscenesætter hende midt i fortællingen om kærligheden, og forbereder hende til sit nye liv.

I vil følge skjulte spor, knække koder og blive indviet i tabte civilisationers syn på livet, døden og kærligheden. Undervejs må der løses opgaver, der taler til både hjertet og hjernen, før mysteriet kan gennemføres.

Louvre i Paris er i dagens anledning skiftet ud med Glyptoteket i København, en af de få tre-stjernede danske attraktioner i Michelinguiden.

Pris: 1200 kroner, uanset deltagerantal og inklusiv fragt.

Varighed: Cirka halvanden time."
 

Har du lyst til at læse mere om konceptet og læse anmeldelser og se video kan du finde mere på Mystery Makers hjemmeside HER


Skriv en kommentar

Vindertasken fra ColdingOxholm

Så er jeg endelig kommet ind i vores nye hus og det meste af istandsættelsen er overstået - dog er der stadig en del flytterod, men computeren er fundet frem og sat til og bloggen kan så små begynde at live lidt op igen :)

Har netop modtaget disse billeder fra Marianne fra ColdingOxholm der udlovede en smuk taske her på siden for ikke så længe siden, Sikke en smuk smuk taske vinderen Mette har fået sig:

Skriv en kommentar

Smukke luksuriøse kjoler fra Elie Saab

Wauw, da Maria sendte mig disse billeder fra Elie Saab blev jeg da helt forelsket! Sikke nogle kjoler - og tænkt at kunne have muligheden for at bære dem til sit bryllup! Vintage Bride på Frederiksberg er netop blevet forhandler af disse smukke smukke kjoler, der dog også har eksklusiv pris på omkring de 70.000kr. Sikke en drøm det må vare at have en af disse kjoler på for blot en enkel dag. Blonder og tyl - love it ♥


Maria fra Vintage Bride siger følgende om kjolerne:

"De overdådige rober fra Elie Saab er som taget ud fra 1950-erne i ægte Grace Kelly stil. De er så meget mere end nogen andre kjoler jeg har set! Det her er couture! Kjolerne er modsat mit normale sortiment - meget store og appallere til bruden hvor kun det absolut bedste er godt nok. Det er dydige, royale kjoler med en særklasse af elegance."


  

maria


Et lille udpluk af de smukke billeder fra Elie Saabs kollektion:


Er du også blevet forelsket i disse smukke kjoler så kontakt Maria fra Vintage Bride på tlf. 31 31 19 71 eller mail: info@vintagebride.dk. Maria er pt. eneforhandler af disse smukke kjoler i hele Skandinavien.

Skriv en kommentar

Og vinderen er...

Så blev den store vinder af en smuk taske fundet på konkurrencen inde på bloggens facebookside!

Vinderen blev Mette Westesen og du skal blot kontakte mig enten via facebook eller på mail info@toomuchtulle.dk så sørger jeg for at du kommer i kontakt med designeren Marianne! Stort tillykke herfra :)

---

Sådan blev vinderen fundet:
Vinderen blev fundet vha. www.random.org hvor jeg indtastede antal forskellige kommentarer givet på indlægget på facebooksiden. Random.org valgte så et tilfældigt nr, og springer man de besvarelser over der gik igen eller personer der havde svaret flere gange, kunne vinderen findes! 

Skriv en kommentar

ColdingOxholm - Giveaway

For nylig fik jeg kontakt med Marianne bag firmaet ColdingOxholm der laver de skønneste tasker i fjer. Taskerne kan selvfølgelig bruges til bryllupper, men vil også nemt kunne bruges til andre festlige lejligheder, jeg synes de er skønne! Jeg har stillet Marianne et par spørgsmål og hun har sat en af hendes smukke tasker på højkant her på bloggen til en heldig læser ♥ Læs mere om den skønne Giveaway efter interviewet! Er du ikke så heldig at vinde en gratis taske kan taskerne købes på nettet eller fysisk hos Furhmanns Brudekjoler.Hvordan fik du ideen til at lave tasker til bryllupper/festlige begivenheder?
Startskuddet til ColdingOxholm gik sidste sommer, da min kæreste friede til mig. Jeg skulle giftes den 15. september og brugte meget tid på at finde den helt rigtige kjole, de helt rigtige øreringe og den helt rigtige håndtaske. Det med tasken forekom mig dog ikke så let som forventet, selvom jeg ivrigt ledte på etsy.com og andre udenlandske sider. Jeg har altid været meget kreativ, og min søster sælger tasker. Vi blev hurtigt enige om, at jeg selvfølgelig skulle designe min helt egen taske. Jeg ønskede, at tasken skulle være feminin, men ikke for "pæn" eller fin. Samtidig skulle sølv indgå i designet, da det var en af de tre "farver", der indgik i pynten til vores bryllup. Valget faldt på sølvbånd med fjer, og min egen bryllupstaske blev på den måde begyndelsen til min lille produktion. 


Hvad inspirerer dig?
Den ene idé tager den anden, og det er som om, at jeg i arbejdet med taskerne får flere ideer. Jeg brænder for det, jeg laver, og nyder at se mine tasker i brug efterfølgende. Jeg finder også inspiration i udenlandske bryllupsmagasiner og klipper billeder ud, som jeg sætter op i mit værksted. Samtidig er det vigtigt for mig, at der er plads til valgfrihed i produktet, så en brud selv kan vælge fjertype- og farve samt det stof, som tasken skal fores med indvendig. Det er små detaljer, men de er vigtige på den store dag. Mine tasker kan sagtens anvendes til andre typer fester efterfølgende, og dermed bliver de et rigtig godt og brugbart minde fra brylluppet.

Jeg har efterhånden udvidet min produktion til også at omfatte strømpebånd, skoclips og facinators. Disse sælges både i færdige udgaver og produceres ud fra brudens ønsker.

Hvordan anskaffer man sig dine kreationer?
Man kan finde mange af mine produkter på etsy.com: https://www.etsy.com/shop/ColdingOxholm. Jeg har valgt dette forum for at nå så bredt ud som muligt. Desuden kan man se og købe mange af mine produkter ved Fuhrmanns Brudekjoler i Køge: http://fuhrmanns-brudekjoler.dk/. Man kan sagtens kontakte mig per telefon direkte fra forretningen. Så aftaler vi med det samme, hvilke fjer, der skal anvendes, og hvilken farve, tasken skal have indvendig.
Jeg poster også løbende nye produkter på min facebook-side www.facebook.dk/coldingoxholm. Her kan man ud over tilbehør også se fjertyper og stoffarver.  
Blandt tilbehøret er blandt andet nogle rigtig fine make-up spejle i farver, der kan passe til den store dag. Jeg syr også fine, små lommetørklæder med dato og navne. 
 


Gratis Giveaway

Kunne du tænke dig en af de smukke tasker fra Colding Oxholm - så smut ind på Too much tulles facebookside hvor konkurrencen kører, du skal blot svare på et simpelt spørgsmål og du er med i konkurrencen. Jeg trækker en tilfældig vinder blandt alle kommentarene derinde på søndag d. 17. marts kl 12.00 og offentliggører det på facebooksiden derefter. 

Tasken du kan vinde er denne HER og du kan selv vælge om lukningen skal være i guld eller sølv. I samarbejde med Marianne kan du også selv være med til at vælge forets farve så den passer til din egen stil - måske den kan være dit something blue
Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin