Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

ColdingOxholm - Giveaway

For nylig fik jeg kontakt med Marianne bag firmaet ColdingOxholm der laver de skønneste tasker i fjer. Taskerne kan selvfølgelig bruges til bryllupper, men vil også nemt kunne bruges til andre festlige lejligheder, jeg synes de er skønne! Jeg har stillet Marianne et par spørgsmål og hun har sat en af hendes smukke tasker på højkant her på bloggen til en heldig læser ♥ Læs mere om den skønne Giveaway efter interviewet! Er du ikke så heldig at vinde en gratis taske kan taskerne købes på nettet eller fysisk hos Furhmanns Brudekjoler.Hvordan fik du ideen til at lave tasker til bryllupper/festlige begivenheder?
Startskuddet til ColdingOxholm gik sidste sommer, da min kæreste friede til mig. Jeg skulle giftes den 15. september og brugte meget tid på at finde den helt rigtige kjole, de helt rigtige øreringe og den helt rigtige håndtaske. Det med tasken forekom mig dog ikke så let som forventet, selvom jeg ivrigt ledte på etsy.com og andre udenlandske sider. Jeg har altid været meget kreativ, og min søster sælger tasker. Vi blev hurtigt enige om, at jeg selvfølgelig skulle designe min helt egen taske. Jeg ønskede, at tasken skulle være feminin, men ikke for "pæn" eller fin. Samtidig skulle sølv indgå i designet, da det var en af de tre "farver", der indgik i pynten til vores bryllup. Valget faldt på sølvbånd med fjer, og min egen bryllupstaske blev på den måde begyndelsen til min lille produktion. 


Hvad inspirerer dig?
Den ene idé tager den anden, og det er som om, at jeg i arbejdet med taskerne får flere ideer. Jeg brænder for det, jeg laver, og nyder at se mine tasker i brug efterfølgende. Jeg finder også inspiration i udenlandske bryllupsmagasiner og klipper billeder ud, som jeg sætter op i mit værksted. Samtidig er det vigtigt for mig, at der er plads til valgfrihed i produktet, så en brud selv kan vælge fjertype- og farve samt det stof, som tasken skal fores med indvendig. Det er små detaljer, men de er vigtige på den store dag. Mine tasker kan sagtens anvendes til andre typer fester efterfølgende, og dermed bliver de et rigtig godt og brugbart minde fra brylluppet.

Jeg har efterhånden udvidet min produktion til også at omfatte strømpebånd, skoclips og facinators. Disse sælges både i færdige udgaver og produceres ud fra brudens ønsker.

Hvordan anskaffer man sig dine kreationer?
Man kan finde mange af mine produkter på etsy.com: https://www.etsy.com/shop/ColdingOxholm. Jeg har valgt dette forum for at nå så bredt ud som muligt. Desuden kan man se og købe mange af mine produkter ved Fuhrmanns Brudekjoler i Køge: http://fuhrmanns-brudekjoler.dk/. Man kan sagtens kontakte mig per telefon direkte fra forretningen. Så aftaler vi med det samme, hvilke fjer, der skal anvendes, og hvilken farve, tasken skal have indvendig.
Jeg poster også løbende nye produkter på min facebook-side www.facebook.dk/coldingoxholm. Her kan man ud over tilbehør også se fjertyper og stoffarver.  
Blandt tilbehøret er blandt andet nogle rigtig fine make-up spejle i farver, der kan passe til den store dag. Jeg syr også fine, små lommetørklæder med dato og navne. 
 


Gratis Giveaway

Kunne du tænke dig en af de smukke tasker fra Colding Oxholm - så smut ind på Too much tulles facebookside hvor konkurrencen kører, du skal blot svare på et simpelt spørgsmål og du er med i konkurrencen. Jeg trækker en tilfældig vinder blandt alle kommentarene derinde på søndag d. 17. marts kl 12.00 og offentliggører det på facebooksiden derefter. 

Tasken du kan vinde er denne HER og du kan selv vælge om lukningen skal være i guld eller sølv. I samarbejde med Marianne kan du også selv være med til at vælge forets farve så den passer til din egen stil - måske den kan være dit something blue
Skriv en kommentar

Kjoledesigner Anne Palland

Overvejer du at få syet din egen brudekjole, kan Anne Palland måske hjælpe dig. Hun er kjoledesigner og hører til i Vanløse nær København. Hun kan også hjælpe med brudepigekjolen eller måske blot kjolen som gæst til bryllup :) Nedenfor svarer Anne på nogle af de spørgsmål du måske kunne have.

Hvordan foregår dit samarbejde med bruden før køb?

Når du vælger at få syet din kjole hos en skrædder, er det rigtig rart, at vi har tid og ro til at udvikle din kjole. Derfor skal du bestille en tid. For at kunne sænke priserne på kjolerne så meget som muligt, har jeg ingen butikslokaler, og alle prøvningerne foregår i min lejlighed, hvor jeg har indrettet prøverum. Du er altid velkommen til at ringe på 22308470 eller skrive en mail tilannepalland@gmail.com, for at aftale en tid, eller hvis du har spørgsmål. Du kan også gå ind på min hjemmesidewww.annepalland.dk, hvor du bl.a. kan finde min adresse og andre oplysninger.

Hvordan foregår dit samarbejde med bruden efter køb?

Når vi har lavet en aftale, kommer du forbi til en uforpligtende samtale, som varer ca. en time. Her snakker vi om hvordan du kunne tænke dig, at din kjole skal se ud og jeg viser dig forskellige materialer og farver. De fleste af mine kunder har en ide om, hvad de kunne tænke sig, og det er denne ide vi tager udgangspunkt i. Og for yderligere at kunne guide os ind på hvad du kunne tænke dig, og hvad der klæder dig, har jeg nogle kjoler hængende, som du kan prøve. Kjolerne i min kollektion, kan man købe som de er, med dine mål, men de er lige så meget til for, at du kan blive inspireret

Vi skal i gang med processen 2-6 måneder før dit bryllup, og i den periode skal vi mødes omkring 5 gange, hvor vi bl.a. skal tilrette din prøvekjole, så den passer til din krop. Jeg synes det er vigtigt at du, som kunde, er med i processen fra start til slut, for det er jo kun dig, der ved hvad du kan lide. Jeg er der for at vejlede dig, så du får lige den kjole du drømmer om.

Hvilket prisleje ligger kjolerne på?

- Prisen på en kjole varierer, alt efter hvilken model, du kunne tænke dig – hvor meget tilbehør du ønsker, hvilke materialer (silke, kunststof, blonder) kjolen skal sys op i, ect.

Hos mig koster en brudekjole inkl. slør mm., typisk mellem 7.000-13.000 kr. I hvert fald arbejder vi os frem til en pris der passer til dig og dit budget. 

Hvad inspirerer dig?

Jeg bliver inspireret af andre designere, tøjet i butikkerne og tøjet i bladene. Men noget der inspirerer mig i særdeleshed, er dig, som kunde. Det er de forslag og de ideer, som du kommer med, der inspirerer mig. Jeg komme gerne med forslag til din kjole, men jeg pådutter dig ikke noget. Du skal kunne se dig selv i kjolen og den skal passe til dine ønsker og personlighed.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Det bedste ved mit job er, at jeg hver dag får lov til at skabe smukke kjoler, som er lidt mere end bare en kjole. Det er en kjole, der skal bruges til en af de største og mest betydningsfulde fester i dit liv.

Jeg møder mange forskellige mennesker, som på trods deres forskellighed, alle kommer til mig med den samme glædelige nyhed, om at de skal giftes. Det er rigtig skønt, at se så mange glade, spændte og forventningsfulde ansigter, som stråler i den kjole, som de selv har været med til at kreere.

Du kan se endnu flere designs af Anne Palland på hendes hjemmeside

Skriv en kommentar

Love is in the air...

Så kom dagen nogen har frygtet - andre set frem til. Jeg holder ikke selv Valentines Day - men når man har sig en bryllupsblog fuld af kærlighed kan jeg da ikke lade som ingenting ♥

Sidste år skrev jeg lidt om dagens oprindelse som slet ikke er så amerikansk som de fleste tror, så det vil jeg spare jer for i år. Men indlægget kan læses HER.

Istedet vil jeg da benytte dagen om at huske jer på at kærlighed skal vedligeholdes HVER dag - men det gør måske ikke så meget at den lige får lidt ekstra opmærksomhed netop i dag hvad enten det er overfor din kæreste, ægtefælle, familiemedlem eller gode venner og veninder ♥

Med fare for at min mand (som bestemt ikke holder Valentines Day) sidder og krummer tæer og ryster på hovedet vil jeg dele et valentineskort med jer som I selv kan sende rundt til en I har kær og som fortjener at få det at vide! Gem kortet ved at højreklikke - åbn det i fx word og indsæt jeres personlige tekster. Jeg har hentet følgende skrifttyper på dafont.com og brugt på mit eksemplar: "Always ♥ forever" og "French".

valentine mette og jimmy

Og så den ikke udfyldte du selv kan ydfylde og bruge ganske gratis:


 

Skriv en kommentar

Jenny Packham hos Vintage Bride

Hvis jeg nu ikke var gift ville jeg skynde mig at bestille en tid hos Vintage Bride, kbh, 15. - 17. februar 2013! Der er mulighed for at se og ikke mindst prøve de skønne populære kjoler fra Jenny Packham! Som en ekstra bonus vil man under dette event modtage 10% RABAT på hele Jenny Packham brudekjole kollektionen & accessories.

Du kan kontakte Maria fra Vintage Bride på info@vintagebride.dk / 31311971 - og besøge hjemmesiden på www.vintagebride.dk 

Nedunder vises et udpluk af Jenny Packhams 2013 kollektion - Hvad synes I om kjolerne?


Jenny Peckham

Skriv en kommentar

Ena ♥ Ole Jakob

Jeg har glædet mig længe til at vise jer dagens - og årets første - Real Wedding ♥ Det er Ena og Ole Jakobs smukke bryllup - med en skøn udendørs vielse. Og Ena er da bare SÅ smuk i sin skønne tylkjole! Og er jeg den eneste der tænker lidt på smukke Scarlett Johansson når jeg ser hende? Brylluppet er som taget ud af en fantastisk hollywoodfilm! Fotografen bag er Vores store ja som har været så søde at dele disse fantastiske billeder med os.

Vores store ja, Karen Heidelbach, Ann Vibeke og Gorm Lokdam,Pronovias

Fotograf: Vores store ja

Hvilken type bryllup holdte I?

Slott/Herregaard

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

Selve vielsen, her var det mange vakre og velvalgte ord som gjorde sermonien perfekt. 
 

Gik der noget galt?

Vi fikk ikke tak i en god DJ så vi bestemte oss for en spilleliste. Desverre ble gjestene litt for ivrige i å bytte musikk.
 

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Ca. 1 år. Den største utfordringen var været. Vi hadde en perfekt plan for et utendørsbryllup men været i dagene før var svært ustabilt. Vi måtte lage en andenrangs backup plan i siste liten da det ble meldt regn. Heldigvis ble været helt fantastisk på selve dagen og vi kunne ha drømmebryllupet vårt!

Ena og Ole Jakob: vielsen 

Fotograf: Vores store ja

Hvor meget omkring  bryllup lavede i selv/stod selv for?

Vi var involvert i alle beslutninger fra mat og dekor til musikk og vielsens utformelse. Det praktiske ble gjennomført av bestetningen ved Store Restrup under ledelse fra Ann Vibeke Lokdam.  
 

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja hvorhen og hvorfor netop der?

Vi har utsatt bryllupsreisen foreløpig.
 

Har det ændret jer som par at blive gift?

Nei, bryllupet var en feiring av den kjærligheten som vi alltid har hatt og håper å ha i alle dager fremover.
 

Gode råd til kommende brudepar?

Bruk god tid på planlegging og ta dere tid til å besøke location når ideer til vielsen skal utformes.  

Ena og Ole Jakob: lokationbilleder

Fotograf: Vores store ja

Tusind tak til Ena og Ole Jakob for at fortælle om deres skønne dag ♥

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin